Flickornas julafton och dan före dopparedagen

Inlägget innehåller adlinks.

Henrietta och jag tolkade jultemat olika. Min klänning kommer härifrån och de beiga stövlarna är slutsålda men liknande hittar ni här 494kr och här.

Dan före dopparedagen mina vänner! Jag tänker att jag slänger in alla bilder ifrån Flickornas Julafton. Konceptet är alltså kopierat rakt av ifrån våra pojkvänner som kör Pojkarnas Julafton och har gjort i 8år. Man samlar alla kompisar när alla ändå är hemma. Trevligt ju. Henrietta hade gått all in, och jag med, fast på tant-temat. Jag blev diskad direkt när jag anlände. Jag skyller på att det inte riktigt blev som planerat…

Carro som tomtenissa!

Jag vet inte varför vi inte har haft Flickornas innan faktiskt. Men nu är vi ju i alla fall ett stort gäng, hela 13 personer. Vi började med en fördrink hemma hos bästa Johanna. Hon är en riktig roddare. Ser så mycket fram emot deras bröllop! Sedan gick vi till Restaurang Rico som ligger mitt i Linköping. Carro var peppad!

Min bästis Carro och jag. Klänning köpt här (kommer på rean nu och finns i massa mönster)

Kan ej förklara hur snäll, rolig och omtänksam den här människan är. Vi bytte julklappar igår och jag kan verkligen inte förstå att hon köpt något så fint till mig. Fick ett armband som jag har suktat efter och jag har svårt att se att jag någonsin kommer att ta av mig det. Tack bästa<3

Sedan kom maten in!

Rico är bra på sitt kött, men jag kände att jag ville ha något lättare när vi ändå skulle ut. Så det fick bli avokadotaco och en tartar. Tartaren var god men alldeles för stark för min smak. Och de friterade avokadoserna smakade inte så mycket. Så beställ köttet om ni går dit för det var 10p!


Henrietta, Jossan som numera bor i Marbella och Carro G 

Vi hade ett eget rum på restaurangen där vi fick spela vilken musik vi ville. Det var uppskattat! Mellan diskussioner var med mycket skratt och dans om vartannat. Vilka tjejer!! Det är så kul att vi har så roligt tillsammans.

Hahaha denna bilden. Här ser ni Carros yngre syster Cicci som också var utklädd tomtenissa. Tycker om henne så mycket <3

Efterrätten hehe! Hot shots, Espresso Martinis, GTs och tequlia. Jag spottar inte i glasen!


Pojkarnas Julafton har aldrig varit kända för att vara väldigt stökiga. Men i år var tydligen vi tjejer snäppet vassare! Efter denna bilden togs körde vi Luciatåg genom Linköping, och en barrunda som heter duga. Sedan kraschade vi killarnas firande när dom satt på Storan. Därefter gick vi i samlad trupp till nattklubben Platå, där vi stannade till 04 innan det var dags för kycklingkebab. Jag hatar vanlig kebab.

Henrietta, Carro G och jag

Ååå jag hade verkligen en SÅ bra kväll! Min mage förstör ju 8 av 10 gånger annars men jag såg verkligen till att bära lösa plagg, skippa kaffet under dagen och äta mycket. Kan jag bara alltid få ha såhär bra kvällar?!

Kanske blir en flytt till Linköping i alla fall. Skämt å sido. Nu ska vi åka till Gnesta för att fira jul med min familj. Får se om kameran följer med. Kram på er!

  1. Åh älskade Linkan!
    Flyttade till Linköping i augusti för att plugga och är SÅ nöjd med mitt val! Blir mer och mer kär i staden för varje dag. Så himla mysig och bara allmänt bättre stämning typ än i Stockholm tycker jag. Har åkt hem till Stockholm nu över jul, å jag saknar fan redan linkan!

  2. Åh älskade Linkan!
    Flyttade till Linköping i augusti för att plugga och är SÅ nöjd med mitt val! Blir mer och mer kär i staden för varje dag. Så himla mysig och bara allmänt bättre stämning typ än i Stockholm tycker jag. Har åkt hem till Stockholm nu över jul, å jag saknar fan redan linkan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi