Min juloutfit

Inlägget innehåller en adlink.

Klänning Daisy Grace // Strumpbyxor Pierre Robert // Skor Zalando (klick!) 

Såhär gick jag klädd på julafton tillslut. Förlåt för dålig kvalitét men P hatar att fota mig, och efter 10 bilder där fokuset var dåligt så gav han upp haha. Vi firade som sagt jul med P’s familj och deras närmsta familjevänner Billes. Det blev frågesport om mat in på småtimmarna och morgonen efter tog vi en promenad längst sjön och villaområdet innan vi åkte hem. Igårkväll åt vi en snaps-middag hemma hos P’s moster som bor i huset bredvid hans mamma. Innan vi la oss igår började jag dock få ont i halsen vilket har eskalerat idag. Typiskt om sjukdomen kommer precis när man har börjat slappna av!! Men så funkar ju kroppen. Den stänger sjukdomar ute när man har en stressig vardag och sedan vips! Vi som åker till Prag om två dagar…

Nu ska jag krypa ner i soffan och titta på The Crown (säsong ett) samt sista avsnittet av Bonde söker fru.

  1. Hej Ellinor!
    Det skulle vara så himla roligt om du kunde visa hur du fotar och redigerar dina bilder på bloggen och även på instagram då jag tycker att de är såå fina! Jag älskar att det lyser igenom en värme och att bilderna känns så levande!
    Kram

  2. Hej Ellinor!
    Det skulle vara så himla roligt om du kunde visa hur du fotar och redigerar dina bilder på bloggen och även på instagram då jag tycker att de är såå fina! Jag älskar att det lyser igenom en värme och att bilderna känns så levande!
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi