Hello Prag och varm outfit

Inlägget innehåller adlinks.

Hej och förlåt! I kombo med att jag blev sjuk så har jag inte kommit in på bloggen. Perfekt kombination så att säga! Tålamodet är ju inte på topp då. Men det som har hänt sedan sist vi hördes är: julottan, vi åkte hem till Stockholm, vi var i lägenheten 12h innan det var dags att åka till Arlanda! För nu är jag i… Prag!

 Mössa // Väska // Byxor Saint Tropez // Skor Flattered // Kashmir polotröja Twist & Tango //  Handskar limited edition och slutsålda 

Prag är på riktigt den vackraste staden jag NÅGONSIN har sett. Så idag köpte vi faktisk glüwine och hoppade på en turistbuss för att få se mer. Jag gör alltid det när jag är iväg på weekends i nya städer för att förstå hur allt ser ut och hänger ihop. Det är väldigt billigt här men just bussbiljetten är det dyraste vi hittills har köpt. En fågel viskade i mitt öra att LV etc är mycket billigare här, så imorgon blir det en tur på shoppinggatorna. Igårkväll hade vi en så FANTASTISKT bra kväll (inlägg kommer) och jag förstår faktiskt inte hur vi ska kunna bräcka det ikväll. Ikväll är det såklart jag och P som har bokat restaurangen (vi är 4 par så alla fick boka en kväll) så det blir lite nervigt. Jag ångrar vårt val efter alla tips jag har fått utav er sporadiskt, men men…

Nu ska jag hoppa ner i ett bad här på hotellet innan vi går ner på stan igen. Jag kan varmt rekommendera den här staden, bara efter några timmar. Jag kommer garanterat att åka tillbaka hit!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi