Att jobba när man är på semester

Det är svårt det där med att ha en blogg när man är utomlands. Schemat är späckat och hur man än gör tycker jag att man får dåligt samvete. Missa en aktivitet för att blogga? Nja… Det är inte så snällt mot kompisarna. Tiden som finns är på natten när man är hemma ifrån middagar alternativt på morgonen om det inte blir för stressigt.

Idag har vi gått på stan, klämt och känt på dyra prylar, ätit en typisk tjeckisk lunch och snart ska vi iväg på ölprovning. Jag ÄLSKAR ölprovning och över mina topp 5 bästa dejter med P under 2017 så var det när vi var på ölprovning i mörker. Svartklubben på Söder har det. Googla så kan ni läsa mer. Men man lär sig såå mycket.

Efter det vankas det middag och förväntningarna är skyhöga… Och inte minst utgång! Imorgon är det nyår och det är vår sista kväll här. Och nyår är sällan så bra som man hoppas så vi kör på det idag istället. Nu är jag såå seen, de andra står snart i lobbyn och väntar på mig. Ps, jag älskar verkligen Prag!

 1. Nejmen jösses amalia! Vad är egentligen syftet med din blogg?
  Man bloggar ju för att man tycker om att blogga. Man bloggar för sin egen skull. Man bloggar för att dokumentera sitt liv. Skriva om sådant som är roligt. Lägga ut bilder på sådant man vill komma ihåg. Varför skulle det vara jobbigt att ha en blogg när man är utomlands? Om du tycker det blogga när du har tid och när du kommer hem. Man behöver absolut inte blogga om man inte har tid. Som läsare känns det nästan som om du känner dig pressad att blogga. Det är din blogg. Lägg den på is och koncentrera dig på dina vänner och njut av nuet och din resa. Att blogga skall vara roligt.
  Ha det gott!
  Anneli

 2. Nejmen jösses amalia! Vad är egentligen syftet med din blogg?
  Man bloggar ju för att man tycker om att blogga. Man bloggar för sin egen skull. Man bloggar för att dokumentera sitt liv. Skriva om sådant som är roligt. Lägga ut bilder på sådant man vill komma ihåg. Varför skulle det vara jobbigt att ha en blogg när man är utomlands? Om du tycker det blogga när du har tid och när du kommer hem. Man behöver absolut inte blogga om man inte har tid. Som läsare känns det nästan som om du känner dig pressad att blogga. Det är din blogg. Lägg den på is och koncentrera dig på dina vänner och njut av nuet och din resa. Att blogga skall vara roligt.
  Ha det gott!
  Anneli

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi