Tjeckisk lunch


Såhär ser en typisk Tjeckisk lunch ut! Gulasch i bröd, schnitzel med kroketter och ölglas. Just det här stället hette Mlejnice och låg nära det stora torget. Tips faktiskt! Vi har egentligen inte gjort speciellt mycket under denna resan. Mest strosat runt mellan olika restauranger och barer, med några stopp för aktiviteter. Ölprovningen igår var så trevlig och ni kommer få se bilder imorgon eller så fort jag hinner. Jag ska försöka ta vara på sista tiden här innan vi åker hem imorgon.

Nyårsfirandet ikväll tar vi faktiskt på hotellet. Många restauranger har erbjudanden med färdiga paket för typ 3000-7000kr/pp vilket vi inte alls var sugna på. Den tabben gjorde vi nämligen förra året i Budapest hehe. Så i år går vi istället på Greaseshow som är i två akter. Jag vet faktiskt inte vad jag ska förvänta mig men det ska bli spännande att se! Nu ska vi promenera över en utav de kända broarna som finns. Hoppas ni får världens bästa nyår!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi