Mitt nyårsfirande i Prag

Vi började med firandet i min och P’s svit på hotellet. Där blev det GT’s för hela slanten.

Carro, Ebba, Julia och jag. Iklädd min favoritklänning ifrån danska märket Munthe. Och skärp ifrån märket Valrie. Valerie bloggar även här på United Influencers och är såå härlig och inspirerande. 
Carro var taggad!


Som sagt så köpte vi ett dyrt ”nyårspaket” förra året och tänkte väl att vi ”skulle göra rätt” i år och inte lägga så mycket pengar när det aldrig blir värt det i slutändan. Ingen restaurang körde vanliga middagar, utan alla hade dyra nyårsupplägg (vi pratar 5000-10 000kr/pp), så därför fick det bli hotellets firande. Det enda hoppet vi hade om att kvällen skulle bli bra var att det var Grease-tema med liveframträdande i två akter. 
Påväg från rummen till firandet på det enorma hotellet.

Vi hade verkligen försökt lugna ner varandra och pratat ner kvällen så att ingen skulle bli besviken haha!! Vi hade haft så bra kvällar annars och ville inte hypa upp just nyår. Även om alla klädde upp sig lite extra osv. Killar i smoking KAN VARA DET SNYGGASTE SOM FINNS!

Snygg-Carl aka Joel Kinnaman 
När vi kom fram kändes det hela som ett stort barnkalas. ”Äsch!” sa vi och skålade med bubbel.

Dock stor eloge till hotellet för allt piff och för att dom ville göra alla oss gäster nöjda.

Maten var så bra den kunde bli med tanke på hur många gäster vi var! Alla började med varsinna ostron förutom jag hehe…
Sedan drog showen igång och till en början fick dom 10 poäng! Tills dom började sjunga alla låtar på Tjeckiska haha…. Man får inte göra så när det är så kända låtar tycker jag! Dessutom klämdes det in en robot-show och plötsligt hade vår vän Erik blivit uppdragen på scen. Vi alla skrek av skratt!

Men vi hängde inte läpp. På högsta volym spelades istället 80-talets största hits och jag kände mig hemma. I love gammal musik!!!

Till efterrätt åt jag kaffeglass, creme brulé och jordgubbar doppade i choklad. Mums!

Men sedan kände vi oss trötta på den höga volymen och beslagtog istället baren + casinot. Carro vann massa pengar medan vi andra tog shots. Och vid tolvslaget dracks det bubbel och skålades hejvilt! Morgonen därpå flög vi tillbaka till Sverige och tackade varandra för en fantastisk resa. Vilka vänner man har!! Nästa år firar vi i Carro och Andreas hus i Linköping som dom kommer att flytta till! Längtar<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi