Summering av 2017 och vad som händer år 2018


En fin tradition vi har på nyår är att alla får berätta det bästa med året som varit samt vad man vill ta med sig in i det nya. I år blev det dock inte samma sak pga otroligt hög musik under middagen, men jag kastade ur mig det ena efter det andra under kvällens gång. Jag tänkte i alla fall summera det här.

Det bästa med 2017:
– Vår sekelskiftslägenhet som vi flyttade in i och renoverade helt och hållet. DEN tacksamhetskänslan…
– Alla resor jag var iväg på privat men också i jobb
– Hittade nya vänner som har kommit till att betyda väldigt mycket, Carro, Sanja och Mickan bla.
– Jobbet på Facebookbyrån, jag lärde mig så mycket om mig själv och vad jag vill göra framöver. Influencer Marketing for the win!
– Min och P’s hälsosamma relation och resan till Miami och Key West

Det jag vill ta med mig in i 2018:
– Fler konserter. Vi har GES inbokat i sommar, men jag vill gå på fleer! Blev ju överraskad med Maggio på min födelsedag och det var så mysigt!
– Minst en resa med bara mig och P. Jag tror att det är nyttigt för en relation om man lyckas få till det (speciellt med tanke på att 99% av vår vardag delas med andra)
– Fortsätta vara så tacksam som jag är
– Fortsätta att alltid lyssna på magkänslan när det kommer till jobb, och inte göra något för att det ser bra ut, för att jag inte vågar säga nej eller liknande

Året som varit har verkligen varit tacksamhetens år för mig. 2016 träffade jag P, vi köpte lägenhet ihop, jag lämnade mitt relativt destruktiva liv i Göteborg och bytte liv helt. 2017 däremot så har vi bara njutit och älskat. Jag var på en föreläsning på Berghs om intern kommunikation och en mening som verkligen fastnade var ”Jämför företaget med ett träd. Har man att träd med en tjock stam så står det stadigare när det väl blir storm. För storm blir det alltid, och då gäller det att vara förberedd”. Och jag tycker att den frasen får att applicera i en relation också. Så för att göra det metaforiskt så var 2017 året jag och P byggde på vår stam! Även fast mycket skit hände (som verkligen hade kunnat knäcka mig för något år sedan) så är vår grund så jävla stabil att det är få saker som rubbar mig ur balans helt. Skakar om mig lite, absolut. Men inte förstör mitt mående eller gör mig deprimerad tex.

2018 tror jag kommer att bli aningen hispigare då vi reser väldigt mycket detta året, men 2019 tror jag kommer att bli en prövning på många sätt. Om man ska kolla statistiskt sätt (ursäkta för att jag är så osexig men jag gillar statistik) så kommer vi eventuellt gå in i en treårskris, jag kommer förmodligen ha ett annat jobb + bloggen vilket är väldigt krävande för en relation, och ska jag gå på magkänslan kommer jag även att resa mycket i jobbet. Så därför känns det behagligt med ett år där vi samlar andan lite. För ”Mitt år” blir ju per automatisk ”P’s år” också. Det är ju ”vårt” år hur tråkigt det än må låta. Även fast vi gör saker på varsina håll såklart. Sedan tror jag att vi kommer att köpa en ny lägenhet under årets gång. Bara en magkänsla, fastän vi trivs så bra här.

Tror ni att 2018 kommer att bli bättre än 2017? Jag har en bra feeling i alla fall!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi