Fredagstankar kring att gå in i väggen


Detaljbild ifrån sovrummet. Här är tanken att lampskärmarna ska bytas ut mot två stoora, och två lager till av gardiner ska in. Hittar vi nya sängbord blir det ett köp också. 

Peeps! Det är fredag!! Jag och P kände efter nyåret att vin fyra dagar i veckan hela hösten hade gjort sitt. Så hittills har vi hållit oss alkoholfria. I sanningens namn var det egentligen för att jag inte fick dricka alkohol pga mina levervärden och blodproven som gjordes igår. Så nu är det ju egentligen fritt fram, men det har faktiskt varit skönt att bara ladda batterierna. Ikväll blir det Solsidan på en liten biograf nära oss. Vi har aldrig varit ett par som har hängt mycket ”bara vi två” i veckorna och framförallt inte helgerna, utan vi har alltid haft med kompisar. Av den enkla anledningen att det är jäkligt kul. Men det är både skönt och nyttigt för oss att umgås som par också tror jag. Med min hektiska vår som väntar så ser det ut att bli ännu mer myshäng i veckodagarna. Sydafrika blir en perfekt start för ett harmoniskt inre under våren.

På en presslunch för LCC berättade Isabella Löwengrip och Pingis om att ”ju mer dem jobbar desto mer tränar dem”. Inte för att jag tränar, men jag tänker det samma sak med att ladda batterierna. Att inte rubba på det och våga säga nej. Någon sa en gång att om man är en person som vågar säga nej, minskar också risken att drabbas för sjukskrivning och överarbetning. Tror ni att det ligger något i det? Har någon utav er blivit sjukskrivna? Flera kompisar till mig har det så dem har hjälpt mig med många knep såhär i efterhand för att minska stressen.

Nu ska vi i alla fall börja laga dovhjortswoken vi ska äta till middag, sedan blir det biopopcorn till efterrätt! En skål popcorn om dagen e bra för magen (obs inte ett talesätt utan det är sanningen!)

    1. Vi har köpt alla knoppar våra knoppar på Beslagsbutiken som har ett stort utbud. Rätt billiga också om jag minns rätt. Vi har nästan bytt ut alla knoppar hemma (kök, badrum, vardagsrum, hall) eller okej ja det har vi – med knoppar därifrån! 🙂

    1. Vi har köpt alla knoppar våra knoppar på Beslagsbutiken som har ett stort utbud. Rätt billiga också om jag minns rätt. Vi har nästan bytt ut alla knoppar hemma (kök, badrum, vardagsrum, hall) eller okej ja det har vi – med knoppar därifrån! 🙂

  1. Kan du inte dela med dig om lite tips som du fått för att minska risken att gå in i väggen? Min mamma gick in i väggen för några år sedan och jag är livrädd för att göra samma sak.. Jag är nämligen en person som vill göra allt och lite till..

  2. Kan du inte dela med dig om lite tips som du fått för att minska risken att gå in i väggen? Min mamma gick in i väggen för några år sedan och jag är livrädd för att göra samma sak.. Jag är nämligen en person som vill göra allt och lite till..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi