Vi är här!

Hej mina vänner! Shit, 2 dygn passerade som ingenting. I ett dygn flög vi ner hit, och de senaste timmarna har vi spenderat i bilen. Man kunde ta ett till flyg för att komma fram till huset vi har hyrt här, men vi tyckte att det var kul att upptäcka Sydafrika by car. Och visst var det en bra idé! Naturen har skiftar mellan torr öken och kåkstäder till djupa djungler och alpliknande toppar. Jag vet inte om det är någon idé att söka upp vad ställena vi har besökt heter, just för att vi är ute mitt ute i ingenstans. Befinner vi oss i Kapstaden eller mer ”vanliga ställen” lovar jag att tipsa dock.

Här är gårdagens intag utav middag. Vi bodde på ett familjehotell som var så pittoreskt och sött. Sedan åt vi middag på en Sydafrikansk restaurang. Killarna testade antilop som var supergott. Smakade mer eller mindre precis som hjort.

Titta så mysigt! Det mysigaste var egentligen vår hotell, där trädgården var fylld av blommor, en damm plus en pool. Naturen såg ut att vara tagen från Australien och inte alls som man har tänkt sig att Sydafrika såg ut.

Sedan somnade vi tidigt och hoppade in i bilen direkt efter en frukost. Jag passade på att fylla på krafterna med två kilo frukt. Den är så fantastiskt god här! Det enda vi har haft otur med är vädret. Det har spöregnat mer eller mindre hela tiden sen vi kom hit. Men det gör inget. Vi har två veckor kvar och det är faktiskt svårt att vara egoistisk när man ser hur många i detta landet bor och har det. Då blir vädret en så värdslig sak. Dem har förmodligen väntat på regn i en evighet<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi