Att få en till familj

Hallå vänner! Hoppas allt är ren och skär magi med er. Det är det med mig i alla fall! Förutom stressen över att vårt internet lever sitt egna liv… ”Welcome till Africa!” skrattade vår hyresvärd när vi smsade honom om det. Emellanåt fungerar inte elen heller, men vad gör det! Vi befinner ju oss på den här kontinenten för att min svärmor fyller 60år (jag veeet att man inte får säga svärmor om man inte är gift med sin partner men det blir så många namn för er att hålla reda på med familjen och kompisar tänker jag. Så det är egentligen för att vara snäll mot er som jag skriver så). Och vi anammar verkligen det till fullo.

Ingen brådska någonstans. Ett glas vin varje lunch. Grappa efter middagen.
Topp och kjol ifrån DAY (kommer snart!). Solglasögon Celine. Väska Bikbok. Sandaler Nelly.

För ett år sedan gick min fantastiska svärfar snabbt bort i cancer, något som jag egentligen inte skrev om här på bloggen för att skydda alla inblandade. Mitt namn cirkulerade nämligen just då på några skvallerbloggar, och dessutom ville jag inte att någon utomstående skulle tro att jag bara tyckte synd om mig själv mitt i allt. Jag ville bara vara där för min nya familj och lämnade det därför utanför bloggen.

Jag vet inte om det är för att jag under mina år i gymnasiet mer eller mindre bodde hos olika kompisar, och för att jag aldrig har haft en bra relation till min pappa, som andra vuxna automatiskt har kommit att betyda mycket. Men de senaste dagarna har jag tänkt extra mycket på Claes, kanske för att han skulle ha fyllt år imorgon. Kanske för att han skulle ha varit med på den här resan.

Ja nu vet ni i alla fall. Och till alla er därute som har skitföräldrar så vill jag bara säga att: det kommer att komma andra vuxna som tar dig under sina vingar. En tränare, en lärare, en kompis förälder eller förhoppningsvis din partners föräldrar. Och det är helt jävla fantastiskt att det finns människor som tar sig an den uppgiften fastän dom egentligen inte skulle behövt.

Snart har vi en fördrink ute på altanten innan vi åker in till stan för middag. Puss på er och ta hand om era nära och kära<3

 1. Vad fina bilder och vad snyggt den outfiten satt på dig!! Relaterar med det du sa i slutet och jag undrar, hur har du hanterat det här med att ha en trasslig familj (t.ex. hantera känslor, gjort för att må bättre etc.)? Har haft en krånglig familjesituation sedan ett halvår tillbaka (min mamma och jag har brutit kontakten) och även om jag trivs bättre hos min pojkväns familj så är det fortfarande jobbigt eftersom vi har ett distansförhållande och inte alltid kan vara hos honom… så då spenderar jag mest tiden hemma med min icke-stödjande familj…
  Skulle bli jättetacksam om du kunde ge några av dina kloka råd och synpunkter på hur man hanterar sådana här typer av situationer.
  Ha en fortsatt mysig semester! <3

 2. Vad fina bilder och vad snyggt den outfiten satt på dig!! Relaterar med det du sa i slutet och jag undrar, hur har du hanterat det här med att ha en trasslig familj (t.ex. hantera känslor, gjort för att må bättre etc.)? Har haft en krånglig familjesituation sedan ett halvår tillbaka (min mamma och jag har brutit kontakten) och även om jag trivs bättre hos min pojkväns familj så är det fortfarande jobbigt eftersom vi har ett distansförhållande och inte alltid kan vara hos honom… så då spenderar jag mest tiden hemma med min icke-stödjande familj…
  Skulle bli jättetacksam om du kunde ge några av dina kloka råd och synpunkter på hur man hanterar sådana här typer av situationer.
  Ha en fortsatt mysig semester! <3

 3. Du är så fantastisk! Tycker du skriver så himla fint om sådana här ämnen och du berör mig så djupt <3 all kärlek till dig!

 4. Du är så fantastisk! Tycker du skriver så himla fint om sådana här ämnen och du berör mig så djupt <3 all kärlek till dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi