Klagomål

Hej amigas! Nu måste jag få ösa ur mig min irritation. Jag vet inte om ni vet det om mig men jag är number one den mest otekniska personen ni någonsin har känt till tror jag. Värre än era mor och farföräldrar. Vilket är märkligt egentligen men så är det. Jag HATAR min pojkväns iphone X för jag kan inte ens låsa upp den? Likadant med våra Sonos hemma, jag förstår inte alls hur dem fungerar?

Nu har i alla fall min dator gått och blivit knäpp sedan P snällt skulle hjälpa mig att lägga över alla mina filer på iCloud (eftersom jag varje år tappar bort min dator). Vilket gör att jag har problem med att lägga in bilder här samt redigera dem. Men jag jobbar på det! Under flera år hade jag problem med att ladda ner appar i min iPhone, så jag antar att detta problemet inte är så svårlöst egentligen, bara att det är jag som är totalt tekniskt inkompetent. Till en början undrade jag hur det gick till i och med att jag jobbar med digitala medier. Men jag har ju koll på hur användarna BETER sig på sociala medier, och det är ju en jäkla skillnad hehe. Jag minns hur jobbigt jag tyckte att det var när jag skulle lära mig hur hela Facebook funkar med deras algoritmer och betallösningar, och dessutom förklara det för kund… Men jag löste det på något märkligt vis.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi