Föda första barnet

Strandtunika ifrån na-kd // Pojkvän ifrån… Haha skämt å sido.

Vilken resa mina vänner. Äntligen har vädret vänt, men dessvärre har inte vår internet eller wifi:et i hela byn blivit bättre. Så tyvärr blir det mindre uppdatering då. Det som har hänt sedan sist är att Ingvar Kamprad har gått bort, vilket jag tycker är otroligt tråkigt. Han är en entreprenör som man kan ta mycket inspiration och lärdomar ifrån, och han har verkligen gjort ett avtryck globalt. Stort! Och det gör mig stolt som svensk. Dessutom (!!!) har våra vänner nere i Skåne äntligen välkomnat sin lilla Hugo till världen! Vi är så orimligt glada som bara kompisar kan vara när deras första vänner får barn<3

Bilderna som ni ser är tagna ifrån en utflykt vi åkte iväg på igår. Vi åkte till en kritvit folktom (i och för sig är alla stränder här folktomma) som hette Natures Valley. Tips om ni besöker Plettenberg helt klart! Det tog 40minuter med bil, och vi fick se ett landskap jag bara kunde drömma om att Sydafrika hade att erbjuda. Magiskt!

Idag är vår sista dag här innan vi åker vidare mot Kapstaden, och om 4 dagar åker vi hem. Buhu. Men då börjar förvisso den nya vardagen! Jag är väldigt peppad ändå! Nu sitter vi på restaurangen Fat Fish där jag har ätit den GODASTE smörfisken i hela mitt liv. Vi har lyckats bli stammisar här, och tur det för restaurangen är egentligen stängd för tillfället, men vi får ändå hänga här. Hur härligt är det inte att vara stammis någonstans?!

  1. Så fin! Vilken storlek har du i strandtunikan? Funderar själv på att köpa den men undrar hur den är i storlek 🙂

  2. Så fin! Vilken storlek har du i strandtunikan? Funderar själv på att köpa den men undrar hur den är i storlek 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi