Jag är hemma ifrån Afrika!

Förlåt som fasiken för min dåliga uppdatering under denna resan. Jag har mått så dåligt över detta men jag hade verkligen inte tillgång till internet. Jag fick upp några instagrambilder i slutet utav resan, men dem tog ca 1h/st att lägga upp. Bilderna här på bloggen + text var alldeles för stort… Tillslut fick jag bara inse faktum och lägga bloggen på hyllan. Man kan inte gå runt och må dåligt över något som man inte kan påverka!

Reseoutfit! Shorts Banana Republic // Skor Flattered // T-shirt Acne // Nya resväskor ifrån VictorInox

Såhär såg jag ut imorse innan vi hoppade på flygen tillbaka till Sverige. Det var aningen kallt att landa i snötäckt Sverige kl 06 imorse i sandaler vill jag lova. Tur att jag hade varma kläder i handbagaget hehe… Se på mina nya resväskor förresten. Jag hade inte riktigt förstått finessen med BRA resväskor först jag testade dessa. Det var P som fick in mig i väskträsket, och ni kan ju gissa hur nöjd han är nu när jag också är fast. Cost per use osv…

Nu har vi precis kommit in igenom dörren och ätit leverpastejsmackor och druckit min gröna smoothie som jag gör varje vecka. Jag har precis tagit en lååångdusch med spa och alla mina favoritprodukter. Jag har aldrig varit bloggerskan som har tipsat om hudvårdsprodukter, men det är ju fasiken livet när huden mår bra! Jag har ju växt upp med grova exem och under hela hösten torkade hela mitt ansikte och armar ut… Så efter lite sol och D-vitamin är jag nu back on track. Hoppas det håller i sig!

Om en timme åker vi ett gäng på 10 personer ner till Linköping där vår kompis Carl har sin 30års fest för hundra kompisar. Det ska bli så kul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi