Kickstartar vardagen med en make over av hemmet


I sovrummet ska det in nya gardiner (de vi har sedan tidigare är ifrån Jotex och kostar knappt någonting, tips om man har högt i tak också som vi har!).

Denna byrån ska faktiskt bort nu och ersättas med ett skrivbord i dansk design ifrån DIS. Byrån sparar vi dock såklart och den kommer stå prydligt placerat i ett framtida hus. Jag älskar den men vi behöver ha en arbetsyta hemma!

Jag känner mig så dålig på småfix… Stillebens och sånt. Min pojkvän är mycket bättre på den delen. Men nu ska vi alltså få hjälp utav inredare och stylister ifrån Jotex. Jag ska be dem byta ut denna lampan. Jag gillar den men den passar inte riktigt in här hemma.

Denna veckan börjar mitt samarbete med Jotex, så mitt hem kommer att få sig en make over, och i slutet utav veckan blir det intervjuer och ”hemma hos” plåtning etc. Det ska bli så himla kul!! Men det kommer att ta mycket tid.

Egentligen skulle jag ha börjat mitt nya jobb idag, men när vi skrev papperna så bad jag om att få börja den 112e istället så vi kunde få till detta så bra som möjligt. Jag är lite av ett kontrollfreak i mitt hem + att det känns taskigt att låta andra stånka och fixa och inte vara delaktig. Nu har lastbilen ifrån Borås precis kommit (där Jotex har sitt huvudkontor), så nu ska alla möbler lyftas in i lägenheten! Vi hörs av senare, har såå mycket material ifrån Sydafrika och jag har ingen aning om hur jag ska lägga upp det. Känns trist att bara ha ”detta har vi gjort”-inlägg. Vill göra det lite roligare.

Hörs latero! KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi