Bloppis nu på söndag!


Se hit mina fina läsare! På söndag ska nämligen jag och mitt gamla crew hos Nouw ha en bloppis. Jag har massa oanvända fina plagg (skänker jättemycket till vänner, familj och organisationer). Så jag har egentligen inget ”gammalt” att sälja. Utan bara lite finare saker plus väldigt nya plagg som jag aldrig har använt och hunnit ge bort. Jag kommer dock inte att proppa på mig saker, utan hela grejen är mest för att träffa er. Sen kommer jag ha några plagg vid sidan av också.

Därför hoppas jag verkligen att ni vill komma och hänga!!! Om ni är på sjukt shoppinghumör får ni köpa av mina kompisar hehe. Vi alla har olika stilar så det kommer nog finnas en del att välja på till riktigt bra priser.

Snälla snälla kom. Jag vill som sagt hänga med er, så kommer det ingen kommer jag bara att stå där haha… Jag pratar mer än gärna om plugg, jobb, relationer och livet. Jag ska försöka lösa lite snacks också hehe. Hur mysigt att ta en promenad till oss och sen hänga lite en söndag? Så har man ”gjort sitt” sen och kan ligga i soffan med gott samvete. Vi ses för Guds skull på söndag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi