Update kring ADHD-utredningen och fråga er om råd

Denna dagen kan ha gått till historien som 2018s mest jobbiga vinterdag. Jag skulle åka ner till Linköping för Steg 1 i min utredning. Men på morgonen var det snöstorm så tåget var försenade och blev efter 2h(!) inställt. Har man en så dålig start på morgonen så brukar resten gå i samma mönster… Men nu när dagen är över så börjar det faktiskt släppa haha!! Jag som var så förväntansfull över den här dagen dock. Nu har jag och min psykolog bestämt att jag under två månader i april-maj åker ner till Linköping varje måndag för att göra klart utredningen så fort som möjligt.

Jag har blivit helt manisk när det kommer till ordning och reda, kontroll och framförallt struktur. Men jag är livrädd för att inte ha koll för då blir hela mitt liv kaos. Rutin är det viktigaste jag har för att mitt liv inte ska fallera. Speciellt i dessa tider.

Nu ska ni få se lite bilder ifrån i helgen när jag hade bloppis på söndagen med mina gamla Nouw tjejer. Jag trivs SJUKT BRA på United Influencers, men tjejerna saknar jag såklart. Dock blir det fler events med min nya portal nu så det blir kul. Det är så sjukt att det är 2 säljare och 2 projektledare runt mig hela tiden nu som sköter alla avtal, kontakt med kund, upplägg, förhandling, mail etc. Det spar mig så otroligt mycket tid och jag preppade redan i höstas för att hoppa på ett nytt jobb. Utan UI hade det aldrig varit möjligt för mig att ha dubbla jobb. I dagsläget kan jag fokusera på det jag tycker är roligast – att skriva till och med er!

Bloppisen gick jättebra, och som ni ser stod jag och Elin bredvid varandra (ni ser mig i bakgrunden i röd blus). Elin är min klippa. Hon fick mig att känna ett hopp kring att vänner verkligen genuint bryr sig om varandra och framförallt HÖJER varandra. I det jag går igenom just nu så är hon så himla förstående också. Även om jag är rak och ärlig mot mina vänner så försöker jag verkligen att vara förstående i deras situation även om jag kanske inte alls kan relatera med mina erfarenheter. Skulle jag hamna på sjukhus eller vara med om en olycka är det dessa personerna jag skulle ringa (utan inbördes ordning):
– Elin
– Mamma
– Carro 
– P 

Jag sålde i princip allt jag hade med mig.Resten skänkte jag till välgörenhet. Här tvingade jag en tjej att ta en bloggbild med mig också hehe. Inte tvärtom alltså hehe! Alla som kom var så jäkla härliga. Trots årets hittills kallaste dag så släpade sig folk dit! Jag sålde massa märkesgrejer för flera tusen för 80kr hehe.

Goa Lojsan! Gud det är typ länge sedan jag träffade henne för första gången nu? Sedan dess har våra pojkvänner klickat och jag tycker hon e så go.

Här har vi Andrea som är mammabloggare på Nouw. Wah jag älskar barn! En tjej som var på bloppisen för att handla hade med sig sitt barn och jag fick verkligen hejda mig från att ta tag om ungen och pussa på den. Jag har alltid älskat barn, även när jag var ett barn själv! Gud nu låter jag barnsugen – det är jag inte!! Haha jag har tankarna på annat för tillfället.

Hoppas ni har haft världens bästa tisdag mina goingar! Det är faktiskt min hat-dag men just idag kändes den ändå helt okej trots allt! Stay positive osv!

Bilderna är tagna utav bästa Amanda Parkkinen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi