Vårt nya skrivbord


Bläckfisk ljusstake // Röd vas 

Här är bilder på vårt nya skrivbord ifrån DIS! Det kostade en liten slant men det var det helt klart värt! Detta och vårt matbord är mina absoluta favoritmöbler här hemma i lägenheten. Jag behövde verkligen en kontorsplats då min rygg /axlar/nacka började säga ifrån efter alla timmar framför laptopen… Det är så sjukt egentligen hur dålig man är på att förbruka presentkort? Jag fick en massage av mamma för typ 1,5år sedan som jag fortfarande inte har löst ut. Jag har massa biobiljetter liggandes hemma som jag inte nyttjar, och jag har en rad grattis-kort med sedlar i lite här och var. Varför nyttjar man dom bara inte direkt? Typ samma månad som man får dom, istället för att dem inte används.

Aja nog med skäll på mig själv. Bläckfiskljusstaken fick jag av P i julklapp och jag älskar den. Den sticker verkligen ut och ni är så många som har frågat vart den är ifrån. Den finns bla hos Newport, där bubbel-vasen också finns att köpa. Mycket prylsnack i bloggen nu, förlåt! Det blir så ibland när man är inne i de tankarna. Jag vet att jag har tjatat om det förresten men jag älskar vår väggfärg!!

  1. Såg din lägenhet nyss på Hemnet (för övrigt sååå drömmig, hade slagit till på dirren om jag inte köpt en annan i samma hoods för typ två veckor sedan hehehe) visste inte att ni skulle sälja? 🙂

    1. NOO!! Haha!! Nej alltså det var sjukt spontant. Vi pratade om det i förra veckan helt random sen ba poff låg den ute på hemnet haha!!! <3 Tipsa gärna om du har någon vän som kanske skulle vara intresserad hehe <3

  2. Såg din lägenhet nyss på Hemnet (för övrigt sååå drömmig, hade slagit till på dirren om jag inte köpt en annan i samma hoods för typ två veckor sedan hehehe) visste inte att ni skulle sälja? 🙂

    1. NOO!! Haha!! Nej alltså det var sjukt spontant. Vi pratade om det i förra veckan helt random sen ba poff låg den ute på hemnet haha!!! <3 Tipsa gärna om du har någon vän som kanske skulle vara intresserad hehe <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi