Stockholms bästa mäklare

När man säljer sin fastighet bär man på 1000 olika funderingar och tankar. Detta var min första lägenhetsförsäljning vilket såklart gör det ännu mer nervigt. Några bekanta till oss försökte nyligen sälja sin magiska lägenhet, men tyvärr gick det inte hela vägen. I efterhand så berättade dem att dem verkligen inte hade trivts med sin mäklare, att han inte hade tagit försäljningen på högsta allvar etc. Och i och med att vi går på en del visningar nu så kastar vissa mäklare ur sig helt absurda saker… På en visning avslöjade mäklaren att säljarna skulle skiljas och var tvungna att sälja. Så om vi skambudade en miljon under så skulle dem ta budet. Fyf*n säger jag bara!!! Bara tanken av att man skulle råka använda sig av en sån mäklare gjorde mig skräckslagen. För man vet ju faktiskt inte hur hen beter sig på visningar, gentemot potentiella köpare etc…

Så efter att ha kollat runt bland kompisgänget efter rekommendationer utan resultat, och med en fastighetsmarknad som var ostabil så kändes det absolut inte som en bra kombo. Vi förstod ju också att mäklarna behöver jobba hårdare än någonsin, och att glappet blir tydligare nu om vilka som faktiskt är GRYMMA.

Så vi började maila runt. Boka möten med olika mäklare… Och ingen kändes rätt. I samma veva tog vi kontakt med Stylingbolaget om att vi ville anlita dem, och i och med att dem jobbar med mäklare varje dag så fick vi en tjej rekommenderad – som vi sedan körde på! Detta är inte sponsrat, vi betalade fullt pris och allting men jag vill verkligen från botten av mitt hjärta tacka dig Sofia för ett fantastiskt jobb. Så enkel, proffsig, uppdaterad, ärlig och lojal. Sånt imponerar på mig. Jag kommer att rekommendera dig till ALLA som någonsin ska sälja sin bostad i Stockholm. Sthlm Eklund New Yorks mäklare ”konsultar”, vilket gör att dem aldrig får bostäder tvingade på sig. Utan de väljer sina objekt själva. Det var ganska avgörande för oss och kändes tryggt. Att hon geniunt ville sälja just vår lägenhet.

So here you go – känner du någon som känner någon som letar efter Stockholms bästa mäklare – så går jag i god för Sofia. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi