Idag signade vi papperna för ett nytt hem!

Vi har köpt nytt!!! Jag är så glad att jag spricker inombords. Vi signade papperna hos mäklaren imorse, men det känns fortfarande inte på riktigt!! Efter det gick bara min dag utför så min lycka blev inte så långvarig…

Jag har känt mig som världens sämsta kollega. Prick allt som kan gå fel har gått fel. Jag har skickat fel mail till fel personer, logistik har strulat, jag har glömt att spara ett flertal viktiga presentationer (som jag insåg 30min innan mötet och kollega snabbt fick rycka in), jag har glömt väska och glasögon hos kund för att jag har tokstressat till annan kund där jag sedan har varit vilse i tankarna. Självförtroendet är ju inte på topp efter detta som ni kanske förstår.

Så därför är jag bara rädd för att outa allt ikväll. Jag har fått Hemnet-bilderna skickat till mig digitalt, så att jag ska kunna visa dem för er 🙂 Men P är borta med jobbet över natten, och skulle jag få minsta dåliga kommentar just ikväll hade jag lagt mig ner i en hög och bara gråtit. 
Så jag väntar tills imorgon att visa er! P och jag ska göra en grej av det (hans förslag så att jag har något att se fram emot efter den här skitdagen). Vi ska bänka oss framför datorn med något smarrigt, klicka på ”Publicera” och sedan får ni se allt. Jag är så orimligt stolt över oss. Vi är ett sånt håll-käften-team. Speciellt det senaste året. Då har vi verkligen synkat varandra. Och snart firar vi 2år som par. Detta var en perfekt present till oss själva 🙂 Det ska bli så spännande att visa er ovh se vad ni tycker.

Här är en bild ifrån när vi precis hade köpt lägenheten vi har nu. Efter 3 månader flyttade vi ihop och efter 5 månader köpte vi lägenheten. Är det rätt är det lätt osv haha… Men vi växer samman mer och mer för varje dag som går. Åh, nu blev detta en kärleksförklaring istället. Men jag älskar den här mannen på ett djupare plan än vad jag någonsin trodde var möjligt. Om allt går som det ska får jag ett helt liv ihop med honom. Fan vad jag längtar.

  1. Ni är fantastiska! Detta kommer bli helt amazing ❤️ Och vet du vad Elli, det är inget konstigt alls att tankarna spretar när man har såhär stora grejer på gång! Fullt naturligt. Heja dig du är grym ❤️🙌🏻❤️👏🏻❤️

  2. Ni är fantastiska! Detta kommer bli helt amazing ❤️ Och vet du vad Elli, det är inget konstigt alls att tankarna spretar när man har såhär stora grejer på gång! Fullt naturligt. Heja dig du är grym ❤️🙌🏻❤️👏🏻❤️

  3. För att bli expert på något så måste man misslyckas. Så se inte dina misslyckande som något negativt utan lär dig av det. Du är en otrolig kvinna!

  4. För att bli expert på något så måste man misslyckas. Så se inte dina misslyckande som något negativt utan lär dig av det. Du är en otrolig kvinna!

  5. Gulle du ❤️ Inte kommenterar förut, tittar in ibland. Din dag låter som min vecka vid pms, ibland är livet en jävla berg och dalbana. Hålla fast vid det som är stabilt (kärleken) och släppa resten (jobbångest) Grattis till köp! ❤️

  6. Gulle du ❤️ Inte kommenterar förut, tittar in ibland. Din dag låter som min vecka vid pms, ibland är livet en jävla berg och dalbana. Hålla fast vid det som är stabilt (kärleken) och släppa resten (jobbångest) Grattis till köp! ❤️

  7. Alltså jag blir så lycklig enda in i själen av att läsa detta inlägg!❤️Hela du och ditt språk bara sprudlar lycka och trygghet av att äntligen ha hittat rätt. Hoppas hoppas hoppas att jag också gör det någon gång.

  8. Alltså jag blir så lycklig enda in i själen av att läsa detta inlägg!❤️Hela du och ditt språk bara sprudlar lycka och trygghet av att äntligen ha hittat rätt. Hoppas hoppas hoppas att jag också gör det någon gång.

  9. härligt att läsa o stort Grattis till erat boende o lycka till i livet!! kram från tant anki 😉

  10. härligt att läsa o stort Grattis till erat boende o lycka till i livet!! kram från tant anki 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi