Hejdå Amsterdam – Stockholm i 48h innan avfärd


Jeans Bikbok // Sneakers BilliBi // Väska Åhlens // Skjorta Sleek Atelier // Kappa 2nd Day // Solglasögon Celine New Audrey // Örhängen Sophie By Sophie 

Min outfit jag bar igår på vår shoppingdag här i Amsterdam. Jag köpte träningskläder på Primark (varför ens? Jag tränar inte) plus strumpor och plock samt en ny tunn dunjacka i beige (har den modellen i tre färger sedan innan). Juste! Och en present till P. Vi har haft som grej att köpa vinkorkar med figurer på när vi reser. Så när jag stod i kassan och skulle köpa en med en stor flamingo på, så ser jag 6st äggkoppar i mässing som bara stod där och väntade på mig… Wuhu! Väldigt härlig grej att vara unik med! Men nu är jag pank inför resan till Alperna på tisdag. Hinner vara i Stockholm i knappt 48h innan flyget går till Schweiz.

Jag har haft 5 otroliga dagar här i Amsterdam med kollegorna, och jag är heeelt frälst. Jag älskar den här staden såå mycket och kommer GARANTERAT att åka tillbaka. Av Budapest/Prag/Krakow/London och kanske till och med Paris… Så vinner Amsterdam överlägset. Åk hit! Nu ska jag packa det sista. Ha en fantastisk söndag!

  1. Visa gärna jackan du köpte! Vill också ha en beige du jacka men har ej hittat någon fin 🙂

  2. Visa gärna jackan du köpte! Vill också ha en beige du jacka men har ej hittat någon fin 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi