Min söndag


Min söndag började med att jag köpte en resepresent till P. Jag tycker att det är en sån jäkla mysig grej. Jag och P brukar köpa gin till varandra när vi är ute och reser på egen hand. Men sedan nyår har vi istället börjat med krokar (för att vi har alldeless för mycket gin haha). Med korkar menar jag såna där som ni ser i bakgrunden på bilden. Vi har med MASSA olika djur på, dovhjort, vildsvin, giraff etc. Och i Amstedam hittade jag med både palmer och flamingos. Men de var ganska små, och vi behöver några större till vinflaskor.

Så istället köpte jag 6st nya äggkoppar (ångrar att jag inte köpte fler). Märket hette MINT och hade massa gulliga saker.

Sedan började flygresan hem, som gick supersmidigt. Jag tjatar alltid på P att han ska hämta mig på Arlanda. Men det har aldrig hänt. Några gånger har jag till och med blivit besviken för jag har tänkt att han ska överraska mig haha! Men IGÅR HÄNDE DET! När vi hade landat fick jag ett sms ”Jag står och väntar utanför terminalen”! Lyckan!! Dessutom hade han köpt lunch till mig.

I bilen påvägen hem ringde Carro & Andreas och Erik & Ebba (som vi åker till Alperna med imorgon) och frågade om vi ville hitta på något. Så vi åkte ut till Steninge Slott och körde historialektioner haha. Gick runt på hela gården, läste på alla skyltar och fotade. Så mysig söndagsaktivitet i och med de 8+ graderna (!!).
Titta så vackert. Närmre än såhär kunde man tyvärr inte gå, vilket dock är förståeligt i och med att det är en familj som bor där nu.

Efter sigtsingen gick vi till det gamla stallet och åt brunch. STORT tips!! Jag orkade bara med en halv kladdkaka, men hela buffén såg magisk ut och kostade 300kr/pp. Det ni ser på bilden är typ en 1/4 del. Desserbordet var inte tråkigt…
Ovanför restaurangen låg en intredningsbuik som hade såå mycket fina saker. Jag blev kär i den här lampan ifrån DAY Home (hur mycket saker kan en människa tycka om ifrån samma märke undrar jag mest haha…). Jag har ju massa kläder och väskor ifrån Day Et Mikkelsen och 2nd Day. I alla fall. Jag kommer gå loss på STORA SAKER till huset. Allt ska helst vara STORT. Den här bordslampan var typ 1meter hög.
Jag har alltid tyckt att det är så fint med såna här spegelbord. Men jag vet inte om det blir för modernt i huset. Jag funderar på att bygga två st egna så fort jag har ett garage och mecka i hehe. Annars köper jag dessa för 3500kr/st. Eeeh prisskillnaden på att köpa dem färdiga och att göra själv är typ 3000kr. Dock är jag ingen pysslig person.

Mysigt med en tavelvägg någonstans, kanske över trappan i hallen. Jag tyckte att ramarna var så himla fina. Och att pappret inuti var beige. Vi får se om vi har två sidolampor bredvid vardagsrumssoffan, eller en golvlampa och en bordslampa. P tycker två bordslampor men jag är inte helt övertygad. Jag tycker att det känns ganska amerikanskt även om det är väldigt fint.

Till min stora hade dem även en utförsäljning på nedervåningen med stekpannor, grillbestick och allt möjligt. Jag köpte tekaraffen som ni ser häröver för 69kr tror jag? Och en matchande mjölk/såskanna. De kommer att bli superfina till vår porslinuppsättning ifrån Villeroy and Boch.

Typ exakt samma outfit som jag la upp i helgen hehe. Såååån är jag!

Nöjd och glad med söndagens shopping.

Kl 20 stod maten serverad och klar framför en ny serie för oss. Gråzon. Hittills är den bra! Vi äter alltid köttfärsås på söndagar hehe.

Och efter en kvällsdusch la jag upp ett samarbete med Triwa på Instastorys. Hyllade bland annat Michaela Forni och lärde mig att ”klockhus” egentligen heter boett. Min kille tyckte att det var självklart att veta, men det var skönt att jag inte var ensam om att tro det hehe.

  1. Men wow!! Ni har mina drömbilar. Är det en svart Ferrari? Har ni lvar lamborginin också? De kommer vara sååå fina till ert nya hus

  2. Men wow!! Ni har mina drömbilar. Är det en svart Ferrari? Har ni lvar lamborginin också? De kommer vara sååå fina till ert nya hus

  3. Hej Ellinor, du är alltid så himla inspirerande. Måste bara säga att jag ääälskar din stil, och fattar inte var du hittar alla dina byxor som är både snygga och långa! Kan du göra ett inlägg där du tipsar om LÅNGA snygga byxor till våren?

  4. Hej Ellinor, du är alltid så himla inspirerande. Måste bara säga att jag ääälskar din stil, och fattar inte var du hittar alla dina byxor som är både snygga och långa! Kan du göra ett inlägg där du tipsar om LÅNGA snygga byxor till våren?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi