Vi är i Alperna

Frukost i loungen hos Pontus In The Air. Vi bokade SAS plus denna gången också och ingen var gladare än jag för det extra benutrymmet! (Ni långa vet)

Nu äääntligen är vi framme i Zermatt (Schweiz) efter en kort flygtur, 3,5h biltur och 15 minuters tågtur. Zermatt är nämligen en bilfri stad, så vi behövde ställa hyrbilen i ett parkeringshur och ta tåget upp på berget. Det gick dock väldigt mycket smidigare än vad det låter. Min mobil låg dock i handväskan och spelade musik i hörlurarna vilket inte jag märke. Så den var stendöd när vi kom fram…

Och de senaste timmarna har vi pysslat med: att hyra skidor och pjäxor, köpa liftkort, dricka två Aperol Spriz var, och äta en middag på ett pizzaställe. I Sverige ingår ju salladen vid sidan av, men här betalar man 120kr/pp för att få några salladsblad, burkmajs och morötter. Väldigt onödigt tycker jag men men! 🙂 I övrigt så har det tok-snöat sen vi kom upp hit, så jag håller tummarna för sol imorgon och att det spricker upp. Jag har längtat såå mycket efter Alperna. Nu ska jag sova, de andra la sig för typ en timme sedan medan jag har jobbat. Perfekt när man är lite smålullig sådär 🙂 Skämt å sido! Godnatt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi