Vykort ifrån skidbacken

Invigde mitt nya skidställ ifrån 8848 idag – ÄNTLIGEN! Från att jag blev deras ansikte utåt i höstas så har jag verkligen längtat efter att trä på mig det. Vore det inte för det nya jobbet hade jag garanterat åkt iväg fler veckor/helger den här vintern. Men nu blir det ju att tänka på semesterdagar hehe vilket jag ju inte är van vid. Sedan är jag trött på helgerna nu också vilket jag aldrig var innan. Tvärtom, jag hade mer energi än någonsin!

Nåja, nulägesrapport då? Zermatt är HELT FANTASTISKT! Vädret har varit upp och ner men det ser ut som att det ska bli bättre. Jag dricker Aperol Spritz och bara njuuuter. Backarna på den italienska sidan var avstängda idag vilket var trist då vi hade bokat bord på ”Ullas”, en svenskägd restaurang. Men vi ska dit imorgon istället 🙂

Nu har vi ätit snacks på balkongen hela eftermiddagen, bastat (inte min favoritaktivitet men jacuzzin hann stänga), och nu ska vi ner på stan och äta middag. Jag vill aldrig åka hem igen hehe!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi