Tre senaste

Italienskt på Restaurang Roma // Kampanjbild för Vichy och deras Minéral 89 // En krämig kaffe på den mysigaste toppstugan Zum See.

Tre senaste sakerna detta dygnet:

– Jag har insett att jag verkligen vill köpa en jacuzzi (goal för 2019)

– Jag testade faktiskt raclette igår (fastän jag hatar smält ost)

– Vi träffade en valp igår och det kliade verkligen i fingrarna. Hade jag haft mer tid så hade vi nog köpt en hund till sommaren. Men en dag så! En dag!

  1. Hej! Jag kan varmt rekommendera Hydropools spabad om ni är sugna på jacuzzi. Högsta kvalité och känns så skönt och lyxigt att spabadet är självrengörande. Vi köpte hus i höstas och passade samtidigt på att slå till på ett spabad, så nöjda och glada hus- och spabadsägare! Kram

  2. Hej! Jag kan varmt rekommendera Hydropools spabad om ni är sugna på jacuzzi. Högsta kvalité och känns så skönt och lyxigt att spabadet är självrengörande. Vi köpte hus i höstas och passade samtidigt på att slå till på ett spabad, så nöjda och glada hus- och spabadsägare! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi