Mina skidkläder ifrån 8848

Hejhej ifrån ett stormigt Alperna! Vi har det fantastiskt, men sån himla otur med vädret. Imorgon blir det nog ingen skidåkning alls, utan bada bubbelkopp istället hehe. Angående skidåkningen så går det så mycket sämre för mig än vad det brukar. Jag vet inte vad det beror på men jag och P pratade om att ta 1-2 skidlektioner ihop i början av säsongen nästa år. Jag skulle verkligen vilja det för att lära mig mer.

Jag har längtat sååå länge efter att få visa er kläderna i backen, men vädret ger dem liksom inte rättvisa. Jag hade föreställt mig hur jag skulle stå på en afterski, med solen gassande i ansiktet och en svetttår i tinningen. Men icke! Istället tvingas jag ha trippla lager kläder, håret är stripigt och dessutom spillde jag ut min varma choklad som jag skulle ha som rekvista. Uppepå det låg min kamera kvar i ryggsäcken som Erik råkade få med sig. HAHA ingenting blev som jag hade tänkt… Eller jo! Jag kom ju ihåg att ta på mig kläderna 😉

Detta är min favoritmodell på skidbyxor överlag, men också ifrån 8848 Altitudes sortiment. De är tighta som aset men lämnar ändå rum för magen så man inte får ont, stretchiga, låånga i benen, vattenstötande (säger man så?) och höga i midjan. Dom sitter där dom ska helt enkelt. Och man får utan problem plats med underställ under om man känner för det. Jag har det på bilderna. Tumblr heter dem men det visste ni säkert redan vid det här laget.

Det är HELT SJUKT hur mycket komplimanger jag har fått för dessa. Alla älskar färgen, passformen och hur lyxiga dem ser ut. Men jag tror också att jag får komplimanger för att man utifrån sätt SER hur bekväm jag är i dem. Jag skulle på riktigt kunna gå runt i dem varje dag och känna mig asfin. Jag vill så himla gärna ha dem i svart och vitt också, men det känns så sjukt om jag skulle äga typ 6 par skidbyxor haha!! 
Den här tröjan har jag i vitt/svart också och jag ÄLSKAR DEN. Den är klassisk och lyxig, och funkar perfekt att ha under skidjackan. Jag ser nu på bilderna att den ser lite kort ut i ärmarna, men det är den inte i verkligheten. Jag älskar detaljerna på axlarna. Jag köpte faktiskt en sån här till P för att vi skulle matcha (dock en storlek för liten och vi hann inte byta innan vi åkte hit). Hans detaljer sitter dock över bröstet och magen som en väst. Ska försöka få en bild på oss två ihop när vi bär dem, om han går med på det vill säga! 🙂 Men den är sjukt snygg på killar i alla fall.

Här ser man lite fler detaljer utav byxan. Samt min nya promenadjacka som typ är ett signumplagg hos 8848 Altitude. Alla på kontoret hade en när jag var och hälsade på i Borås, och jag blev så himla avundsjuk. Jag ville först ha en i beige/silver men den sålde slut direkt. Men svart passar ju till allt! Detta är ingen skidjacka egentligen, men jag tycker att den funkar utmärkt som det också. Ser framför mig hur jag kommer att bära den på mina promenader runt i Nacka när vi har flyttat. Här hittar ni den.

Jag är ju uppväxt på landet, men flydde till Stockholm i tron om att jag var en storstadstjej. Men jag har kommit fram till att det inte är så. Jag älskar naturen och framförallt Alperna och fjället. Och ska jag någonsin träna så gör jag det allra helst utomhus. Helst när jag inte tänker på att jag tränar… Jag promenerar ju till jobbet varje dag, men jag skulle gärna vara ännu mer aktiv utomhus!

Sidospår men men, så blir det ju alltid för mig haha. Åh vad jag älskar prick allt jag äger ifrån 8848. Och 8848 som varumärke.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi