Nytt ekonomiskt mål till 2019


Bada jacuzzi och dricka öl när vädret suger, blev standard i Zermatt.

Okeeej jag är frälst. Jag har länge vetat om hur mycket badkar och bubbelbad betyder för mig. Många yogar, tränar, läser etc för att slappna av. Men det som funkar allra bäst för mig är faktiskt att bada. Jag skulle kunna bada i flera timmar (och gjorde faktiskt på söndagarna när jag bodde hemma hos mamma för någa år sedan). Hela min kropp hamnar i total ro. Jag skulle verkligen vilja ha en jacuzzi till huset, och så fort vi får tillträde så kommer jag att försöka måtta upp om ett får plats.

Det är ju rätt dyrt, men jag tror verkligen att det är en investering för huset och framförallt mitt välmående. Vi har ett badkar intill master bedroom, men det är något visst med bubblorna och värmen ifrån en jacuzzi. Jag har en tjejkompis vars pappa badar det varje morgon året om. Hur mysig grej?! Jag hade älskat livet lite mer då tror jag. Detta är verkligen ett nytt mål för mig. Om vi får plats med ett så planerar jag att köpa ett under år 2019. P är nämligen inte lika på så detta får bli mitt egna projekt.

  1. Alltså jag äääälskar ert hus!! DRÖM!!! Detta lär vara mitt drömhus när jag tänker på hur jag vill ha framtiden!! Hur mycket gick det på? Hoppas verkligen att ni kommer trivas där!! KRAM

  2. Alltså jag äääälskar ert hus!! DRÖM!!! Detta lär vara mitt drömhus när jag tänker på hur jag vill ha framtiden!! Hur mycket gick det på? Hoppas verkligen att ni kommer trivas där!! KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi