Tack för en fantastisk säsong 8848

I världens stoltaste samarbete med Altiude 8848. Alla plagg jag bär i detta inlägget är ifrån 8848.

Nu är jag hemma igen efter vår fantastiska resa i Zermatt, och jag har så mycket mer material att visa er ifrån backarna.

Jag trodde faktiskt att det skulle vara varmare i Alperna än vad det var. Förra året var vi ju i St Anton och snön var jättesmörig och den där djupa idylliska snön man annans förväntar sig utav Alperna fanns inte. Sedan slog det mig att Zermatt ligger typ 1500 meter TILL över havet. Inte konstigt att det är kallare i luften då haha…

… Detta ledde i alla fall till att skidåkningen var helt fantastisk. En dag när solen lyste på ordentligt och det hade snöat 50cm dagen innan så fick jag uppleva en utav det bästa skiddagarna i hela mitt liv. Solen gassade i ansiktet och pudret var ett faktum. Då insåg jag verkligen varför jag föredrar skidsemesterar framför solsemesterar. På bilden sitter vi på en afterski efter typ 5 timmars skidåkning. ÅH känslan!! Det är få sporter man kan utöva och samtidigt dricka drinkar hehe!

Men något av det bästa med resan var såklart att ÄNTLIGEN få bära skidkläderna ifrån 8848 som jag har arbetat med sen i början utav hösten. Det har ambassadörsskapet har utan att överdriva varit något av det bästa samarbetet jag har gjort. Inte baras som ni har sett utåt, utan allt arbete bakom med deras och vårt team. Jag nästan skryter om det inför alla möjliga för att jag är så glad över vårt starka samarbete.

Såhär började det, med att jag åkte till Borås och fick träffa ALLA på kontoret. Från designers, till kundtjänst, VD och ekonomi. Jag fick en inblick i vad 8848 Altitude kämpar för, vad dem står bakom, vad dem stöttar etc. Och jag fick berätta hur jag jobbar. Redan första kvarten med deras CEO så kände jag att ”vi är en perfect match!”.

Och nu står jag här i solen i Alperna efter flera månaders arbete tillsammans med 8848 bakom mig!

När jag ändå har er på tråden vill jag verkligen tacka för allt fint ni har skrivit till mig kring det här samarbetet. Under hela vintern har jag fått bilder skickade till mig när ni bär skidställen, det gör en så jäkla GLAD!

Det här är det i särklass roligaste ambassadörsskapet jag har haft!! Vi är verkligen en 100% perfect match som varumärken tycker jag. Tack teamet hos 8848 Altitude för ert förtroende och all er pepp alla de här månaderna. Ni är drömkunden att jobba med, på riktigt. Jag önskar verkligen att vi kan jobba ihop i flera år framöver.

Nu lägger jag ner skidställen i källaren – vi ses nästa säsong!!!

  1. Jag ÄR så innerligt trött på killar. Känns som att fler och fler verkar hitta vettiga killar som de blir tillsammans med nu när man börjar närma sig 25. HUR vet man att det känns rätt och att det är en person man vill vara med? Alla killar jag pratar/dejtar/umgås med känns helt fel. Jag känner mig aldrig hemma och kemin uppstår inte. Alltid något som saknas eller så känns det bara FEL. Kan inte du berätta lite om tidigare killar du dejtat, rövkillar, olycklig kärlek, lycklig kärlek osv osv!

  2. Jag ÄR så innerligt trött på killar. Känns som att fler och fler verkar hitta vettiga killar som de blir tillsammans med nu när man börjar närma sig 25. HUR vet man att det känns rätt och att det är en person man vill vara med? Alla killar jag pratar/dejtar/umgås med känns helt fel. Jag känner mig aldrig hemma och kemin uppstår inte. Alltid något som saknas eller så känns det bara FEL. Kan inte du berätta lite om tidigare killar du dejtat, rövkillar, olycklig kärlek, lycklig kärlek osv osv!

  3. Mmm, fint där, 👌🏻.. Blandade längd m alpint och tur man kan välja vilka resor och kläder själv utan inblandning av ngn s.k Sponsor, 😉..
    Fick ngn avisering om stor pågående rea hos ftg du nämner, kanske kikar in där dock är jag inte i behov av ngt men tänker som presenter.. Nej, kl är mkt nu och min kropp känns trött efter distans pass cykel, pt-kund och möten samt lite OS självklart mellan åtagandena.. TREVLIG SÖND, 😇..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi