Föreläsning hos Google


Förlåt för att jag inte har bloggat på två dagar!! Jag har haft fullt upp på jobbet och behövt prioritera det… Jag har tre stora kampanjer som går live i nästa vecka, samtidigt som jag åker till Milano på Design Week. Och idag ska jag hålla en föreläsning för 100 toppstudenter på Googles huvudkontor. Jag ska prata om hur man bygger ett varumärke i sociala medier. Jag kommer att prata om hur man lär känna sin publik, ta upp lyckade case och prata om min resa.

  1. Spännande med statistik.Undrar varför åldersgruppen under 18 inte finns med och du,hur kan Google beräkna åldern på de som besöker dig? Well,tycker du att din publik uppför sig ordentligt då och som förväntat:)
    Milano?! Hade nu mitt beställda pass kommit hade jag hängt på:) det får bli en annan gång.Men din pojkvän får väl inte följa med hoppas man ju.Jag menar det gick ju inte för sig att du följde metill Tyskland.Ha en fin helg i Italien!

  2. Spännande med statistik.Undrar varför åldersgruppen under 18 inte finns med och du,hur kan Google beräkna åldern på de som besöker dig? Well,tycker du att din publik uppför sig ordentligt då och som förväntat:)
    Milano?! Hade nu mitt beställda pass kommit hade jag hängt på:) det får bli en annan gång.Men din pojkvän får väl inte följa med hoppas man ju.Jag menar det gick ju inte för sig att du följde metill Tyskland.Ha en fin helg i Italien!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi