Fredag 13e, inställd möhippa, krock med bilen och tårar

Hehe jag såg en kommentar i mitt tidigare inlägg om att min engelska inte var 100% i presentationen, och det stämmer till fullo haha! Dock hann en kollega rätta allt innan jag klev upp på scenen. Jag är superdålig på engelska men min rädsla för att samtala på engelska har lossnat helt och då låter det genast bättre. Min business engelska däremot… Döda maaaj. Men Handels, KTH studenterna etc var supersnälla och jättemånga har lagt till mig på Linkedin/Instagram efterråt och ställt frågor. Jag fick se betyget efterråt som alla hade gett mig och blev väldigt stolt.

Bild ifrån igår när jag höll min presentation hos Google om Influencer Marketing för 100st toppstudenter. 

Efter presentationen har jag haft maximal otur och rent utsagt gråtit hela kvällen. Min tjejkompis Johanna gifter sig med sin Max i sommar, och vi var ett stort tjejgäng som i flera månader hade peppat och planerat inför en möhippa i Warszawa. Usch redan nu känner jag att detta är för tidigt att prata om utan att bli superledsen menmen… Denna resan var det första ”roliga” jag skulle göra på några veckor efter sjuhelvetes mycket jobb, och jag var sååå taggad. Men när jag efter sjukt mycket stress kommer fram till Skavsta, redo att lyfta och joina de andra, så är flyget över 6h försenat och ska lyfta 03 på natten. Framme hos tjejerna 06. Obeskrivlig ledsamhet.

Mina tårar sprutar och P får komma och hämta mig med bilen, för att ta en lugn helg hos svärmor i Linköping istället. Vi stressar till hennes middag och plötsligt får inte framhjulen fäste när vi kör i en skarp sväng upp mot en bro. Så vi flyger rätt in i räcket med hela sidan av bilen som jag satt på. Omtumlade, skakiga och gråtiga puttrade vi sedan långsamt den sista milen till svärmor. Tänk om räcket hade gått sönder, då hade vi åkt rätt ner från bron… Men vi klarade oss och jag ska inte klaga.

Är bara otroligt ledsen just nu även om jag försöker att tänka på annat. Den här helgen skulle bli den bästa på länge men istället får jag fortsätta slita med jobb. Inte alls vad jag hade ställt in mig på. Nu ska vi promera länge i skogen, köpa en glass ifrån gården och sedan åka på 30årsmingel.

  1. Jag har aldrig trott på att fre.13 skulle innebära extra otur men efter att ha läst här så får jag nog omvärdera den tydliga missuppfattningen.Du ser ut som ett fullblodsproffs i talarbänken.
    Tur att du kommer ut på nästan landet och kan pusta ut några dagar.
    Ha’t bra!

  2. Jag har aldrig trott på att fre.13 skulle innebära extra otur men efter att ha läst här så får jag nog omvärdera den tydliga missuppfattningen.Du ser ut som ett fullblodsproffs i talarbänken.
    Tur att du kommer ut på nästan landet och kan pusta ut några dagar.
    Ha’t bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi