Min hektiska vecka

Herregud min vecka är otroligt hetsig. ADHD-utredning, Milano, Linköping och Google. Vi kikar vidare:

Ni har väl inte missat att ni kan följa mig hela veckan när jag visar upp min nya dator som jag tjatade till mig ifrån Googles huvudkontor. 

Söndag: Åka upp till Stockholm sent på kvällen pga bilen är kraschad så vi behövde åka med bästisarna Carro och Andreas. Lägga upp första delen utav mitt samarbete med Google Chromebooks.

Måndag: Åka tåg tidigt på morgonen tillbaka till Linköping för att gå på del ett utav min adhd-utredning. Jag fick göra tester kring logiskt tänkande med siffror, boxar, ords betydelse och allmänbildning. Jag har ingen aning om varför man gick igenom de sakerna. Det var skitsvårt och jag var HELT utmattad när vi var klara. Men det var tydligen meningen så det var ju skönt. Upp till Stockholm igen, jobba och sedan packa inför Milano.

Tisdag: Åka till Milano i 3 dagar på Design Week tillsammans med vitvaro-jättarna ifrån Whirpool. Vi håller i en kampanj för 30 italienska influencers som ska transporteras dit med taxi.

Onsdag: Vara på plats i montern och se till att alla profiler är på plats, hjälpa dem att fota, mingla och gå över till mina svenska kompisar som står där med sina jobb och ställer ut. Den här veckan i Milano är en utav världens mest berömda mässor så det ska bli väldigt kul. Eventuellt gå på de officiella efterfesterna som alla stora magasin håller i.

Torsdag: Sista dagen i Milano och sista dagen för Chromebook-kampanjen. Jag har inte fått se schemat för dagen men jag gissar på att vi ska hänga med kund, gå på möten och jag måste jobba arslet av mig för att hinna ikapp jag inte har hunnit göra tisdag-onsdag. Vid 02:30 på natten är jag tillbaka till Stockholm. Egentligen var tanken att jag skulle hänga med bästis Carro men nu blev det ju inget med det. Ångesten haha!!

Fredag: Försöka sova en extra timme för att samla lite kraft. När den här veckan är slut har jag jobbat 13h varje dag i 2 veckors tid. Så jag ska försöka lägga jobbet lite åt sidan och ANDAS. Jag deltar ju inte bara i Google Chromebook kampanjen, utan jag ansvarar ju även för den och för alla profiler i Norden som kör den här veckan på stories precis som jag gör. Så jag måste dock sammanställa allt det.

Helgen spenderas antingen på Carros och Andreas land i Linköping (då jag ska vara i Linkan på måndag igen för adhd-utredning) alternativt i Stockholm. Min gamla tjejkompis Emelie ifrån Göteborg kommer upp med sin fästman och det vore kul att hänga lite innan deras bröllop i juni.

  1. Ahh,man skulle ju varit med till Milano.Gå på fotboll medans du jobbar:) nåja.Jag tror inte att du har ADHD,de brukar ha svårt för att planera och struktuera sin vardag.Inte jobbar de heller disciplinerat 13 h per dag.Gå på sån utredning är bara slöseri med tid.Tid som du kunde lägga några extra timmar på jobb istället:)
    Du är ju riktigt söt i ansiktsmask och morgonrock. Ha’t fint i Italy!

  2. Ahh,man skulle ju varit med till Milano.Gå på fotboll medans du jobbar:) nåja.Jag tror inte att du har ADHD,de brukar ha svårt för att planera och struktuera sin vardag.Inte jobbar de heller disciplinerat 13 h per dag.Gå på sån utredning är bara slöseri med tid.Tid som du kunde lägga några extra timmar på jobb istället:)
    Du är ju riktigt söt i ansiktsmask och morgonrock. Ha’t fint i Italy!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi