Outfitbild, nya solglasögon och studentpresenter

Aaaamajgard! Jag är så taggad på våren nu! Varje morgon går ju jag till jobbet oavsett väder, men tack vare det fantastiska vädret det senaste så har ju mina morgonpromenader blivit extra härliga. Mina ögon är dock väldigt ljuskänsliga, så även fast jag bara har 15min till jobbet så får jag huvudvärk om jag inte har solglasögon haha.

Fotona i dessa inlägget är tagna utav Amanda Parkkinen.

Jag har ju inlett ett ambassadörsskap med det svenska klockmärket Triwa, och det här inlägget är i samarbete med dem. Triwa designar ju ALLT inhouse vilket väldigt få klockmärken gör. Många andra köper ju bara ”färdiga modeller” hos fabriken som de sedan klistrar på sin logga på.

Triwa har ju inte bara klockor utan även solglasögon, vilket jag tycker mig ha sett lite här och var. Senast på flygplatsen imorse så såg jag två tjejer ha solglasögon ifrån dem. Likadan modell som mina fast i en tjej hade dem i korall och den andra i svart. 
Solglasögon Triwa // Klocka Triwa // Tröja H&M // Byxor Mango // Örhängen Mango // Skor Billi Bi // Väska Ralph Lauren

Såhär gissar jag på att jag kommer att strosa runt de närmsta veckorna i alla fall. Tjocktröja, raka jeans och solgöasögon.

Jag gick in i Triwas butik på Grev Turegatan 13 och testade bland de olika modellerna, men sedan föll jag tillslut för dessa. Jag ÄLSKAR färgen, den är så vårfräsch!! Jag har ju fått en dille på blått också. Modellen är stor och glaset reflekterar sig i solen. Jag märker att många tittar på dem när jag går på gatan så det verkar som att många andra tycker att dem är fina också. Då känner man sig ju alltid extra snygg 🙂

Jag ser verkligen framför mig alla situationer jag kommer att plocka fram dessa bågarna. När jag går mellan möten på jobbet och känner mig som en boss-lady (herregud det är min chefs favorituttryck som har satt sig på hjärnan), när jag sitter på en AW med bästa tjejkompisarna… När vi åker båt i sommar och när vi tar en drink med gästerna ute vid poolen.

HAHA allt jag köper nu förtiden visualiserar jag mig att bära ute på vår altan vid poolen. Passar inte plaggen in i den miljön så köper jag dem inte. Jag kommer att leva där i sommar i och med att jag inte har så mycket semester.

Aaah! Jag känner mig så lycklig just nu. Och när jag tittar på dessa bilderna känns det verkligen som att dessa solglasögonen speglar mitt mående på något vis. De är klassiska men samtidigt lite spralliga. De livar upp vardagen utan att vara helt crazy. Haha jag känner mig lite så just nu faktiskt.

Jag använde min egen rabatt ”ELLINOR15” så jag köpte faktiskt dessa i svart också. Haha man får ju inte vara dum! De svarta kan jag ha på finare tillställningar kanske om man vill vara ”ännu mer klassisk” eller om jag bär någon färg som inte passar med ljusblått. Iofs bär jag typ bara vitt, beige, ljusgrått och svart och de färgerna passar ju asbra med blått, men ändå haha.

Med koden ”ELLINOR15” får ni också 15% rabatt på hela siten! Perfekt inför studentpresenter om ni ska köpa en klocka, eller om ni är sugna på nya solglasögon. Vill ni testa kan ni ju göra som jag och gå till butiken.

Dessa är solglasögonen jag har på mig.

Här finns de persikofärgade och svart också.

Och här hittar ni alla solglasögon på hemsidan.

  1. Nu blev man ju sugen på både klocka och ett par snygga solglasögon.Bra att det finns rabattkod ifall man slår till.Klockorna är ju snygga,måste gå till en urmakare och kolla in för en klocka vill man prova,känna,väga och kanske till ocj med lukta på innan man slår till.Iallafall jag vill det.Man skall skydda sina ögon mot solen,det är viktigt.

  2. Nu blev man ju sugen på både klocka och ett par snygga solglasögon.Bra att det finns rabattkod ifall man slår till.Klockorna är ju snygga,måste gå till en urmakare och kolla in för en klocka vill man prova,känna,väga och kanske till ocj med lukta på innan man slår till.Iallafall jag vill det.Man skall skydda sina ögon mot solen,det är viktigt.

  3. Hej Ellinor!
    Vet du vad modellen på jeansen heter? Mvh lång tjej som letar långa jeans:))

  4. Hej Ellinor!
    Vet du vad modellen på jeansen heter? Mvh lång tjej som letar långa jeans:))

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi