Vi ska köpa ett hus i Italien

… Då var det bestämt (av bara mig, P vet inte om detta ännu), vi ska köpa hus i Italien.

Den här bilden är 100% goals för mig.

Jag tänker att det är läge om kanske 6år. Eller då vill jag iofs börja tänka på kids, och man kanske inte vill köpa ett hus när man har en liten baby? Eller!!! Vänta!!! Då kan man ju vara mammaledig nere i Italien.

Jag har alltid vetat att jag älskar Italien, konstigt nog… För det här var faktiskt första gången jag var här på riktigt. Haha när folk har frågat vilket mitt favoritland är har jag alltid sagt italien, skrattat och erkänt att jag alrig har varit där på riktigt (har bara haft pit-stop under Alpresor).

Redan sedan min och P’s första sommar ihop så har vi pratat om att åka till Italien i två veckor och bara vara. Lukta solkräm fram tills middag, gå runt i linnekläder, dricka Aperol och äta fantastisk mat. MEN! Vi har bara inte fått till det, och det skaver så mycket i mig.

När jag var här nu så kändes det som att jag hade hittat hem. Att jag var i mitt rätta element. Ingenting annat spelade någon roll. Och när jag tänker på Italien och på min kille så känner jag att livet räcker så. Bara jag får ha dom två så mår jag bra. Jag vill vara ett par som tar weekends till Italien flera gånger under året, och spenderar hela somrarna där. Jag vill verkligen det. Jag behöver inget hus, inga barn, inget flott jobb, ingen hund, inget giftermål, ingenting.

Men sen blir väl livet härnere vardag också antar jag. Därav idén kring ett hus. Så kan man åka hit när man vill, och verkligen FÖRTJÄNA det och NJUTA maximalt.

Jag kanske inte ska tänka så mycket på framtiden. Men jag har verkligen fått en ny dröm sen vi kom ner hit. Jag vill att många barn ska växa upp och ha en nära relation till det här landet och den här kulturen. Att vi allihopa åker hit på loven. Att jag och P åker ner hit själva när barnen blir för gamla och inte vill hänga på längre.

Jag ska dit, så är det bara.

 1. Jag gillar alperna så skulle jag ha ett hus där så hade jag valt norra Italien.Då har man också nära till grannläderna och bara några timmars resa till mellan-och syditalien.Men nu avvaktar jag tills du köpt så kan man ju hyra några veckor hos dig:) nåja.Men fint är det i Italien.Mysiga små sjöar att bada i osv.

 2. Jag gillar alperna så skulle jag ha ett hus där så hade jag valt norra Italien.Då har man också nära till grannläderna och bara några timmars resa till mellan-och syditalien.Men nu avvaktar jag tills du köpt så kan man ju hyra några veckor hos dig:) nåja.Men fint är det i Italien.Mysiga små sjöar att bada i osv.

  1. Verkligen.. upplever tyvärr att det ofta är så här på din blogg Ellinor. Minns någon rubrik om ”gravidhjärna” också. Aja, ingen big deal – gillar din blogg i övrigt 🙂

   1. Ja tycker jag med. Något som typ ”ny bil!!!” står med i rubriken och så är det egentligen half a sentence om att du vill köpa ny bil när du får körkort om ett år.

  1. Verkligen.. upplever tyvärr att det ofta är så här på din blogg Ellinor. Minns någon rubrik om ”gravidhjärna” också. Aja, ingen big deal – gillar din blogg i övrigt 🙂

   1. Ja tycker jag med. Något som typ ”ny bil!!!” står med i rubriken och så är det egentligen half a sentence om att du vill köpa ny bil när du får körkort om ett år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi