Kontorsoutfit och nya favoritjeans

Fotade med Amanda Parkkinen igen här om dagen. Så alla bilder är tagna utav henne<3 Och inlägget innehåller adlinks.

Jeans Mango // Skor DinSko // Skorta H&M // Väska Ceannis // Solglasögon Triwa // Örhängen Mango

Såhär kan man se ut en vårdag i April hörrni! Jag tokälskar mina jeans, så pass mycket att jag var tvungen att köpa dem i alla färger som fanns. Här hittar ni dem i vitt, och här i svart.

#TallGirlIssues är ju verkligen att man aldrig hittar jeans som passar på längden. Så sedan några år tillbaka har jag alltid buffrat och beställt hem ett extra par om en modell har suttit bra. Jag har tex 8 kostymbyxor ifrån Zara i samma modell. Men efter flera flera år har jag börjat nöta ur allihopa. Dags att köpa nya… Men jag har inte sett just den modellen på länge… Panik.

Skjortan fyndade jag på H&Ms rea-hörna för 50kr. Den är oversize, krispig och hård. Men ändå ganska tunn. Prick en sån jag hade letat efter! Ibland har man tur! Jag som aldrig tar shoppingrundor på stan.

Alltid mycket ringar och smycken också. Igår beställde jag hem ett till halsband med en större berlock som jag tänker ska matcha mitt lilla halsband som jag alltid har på mig annars. Trendigt tydligen att ha flera halsband i olika längder. Tänk hur hårt mom-jeans-trenden slog förresten? And I love it!!

Titta längden på mina jeeeeeans. Klicka här för direktlänk alla ni långa tjejer! Spetsskorna är ifrån DinSko. Hade dem i beige förra året som jag totalt nötte ut. Och väskan är ifrån Ceannis tror jag.

Headerbilden jag har idag ogillar jag jättemycket och har egentligen gjort hela tiden. Så äntligen tog jag tummen ur och tvingade stackars Amanda (skämt å sido hon var så glad så) – att ta en ny. Vad tror ni om denna? Jag tycker den känns livfull och härlig. Jag har ju alltid haft headers innan som är tagna utomhus, fastän det var trendigt med studiobilder där för några år sedan.

Tack för all pepp igår efter mitt utbrott på Instastory (pms och feber hallå!). Jag har varit extra känslig denna månaden pga familjeanlägenheter, och ibland är det svårt att urskilja tillslut vad som är viktigt och inte är livet. Även om man känner sig stor och stark så är man ändå liten och ynklig. Men! Idag känns det så mycket bättre och jag är så redo att fokusera på de härliga sakerna i livet och lägga de mindre bra åt sidan <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi