Lyckan man känner för ens bästa vänner

Okej så var dagen här. Våra absolut bästa vänner Carro och Andreas tar sitt flyttlass och flyttar ner till deras mansion i Linköping. Jag trodde att jag skulle vara tokledsen, men jag är snarare överlycklig. Jag är så stolt över dem att jag på riktigt spricker. Jag tror att ledsamheten kommer de kvällarna jag känner mig ensam här i Stockholm.
När man umgås så tight som vi har gjort med varandra de senaste åren (inte bara jag och Carro utan alla fyra) så lever man tillslut i symbios. Mår dom dåligt mår en själv dåligt. Bråkar jag och P så blir Carro och Andreas högst inblandade haha!! Precis som familj. Och dem har verkligen varit en av de största anledningarna till att jag idag känner mig hemma i Stockholm. För dom gjorde en kall stad familjär och varm. Såhär efter två år har vi rest 5 gånger ihop, ätit minst 100 middagar tillsammans och dem är de människorna jag skrattar konstant tillsammans med. Jag kommer verkligen att sakna det.
Världens bästa par! Det finns ingen som är en så bra värdinna som Carro är. Och det finns ingen som super en under bordet såsom Andreas gör. Dom får en alltid och oavsett att känna sig inkluderad. Här firade vi Valborg ihop förra året.
Och idag fyller Andreas år! <3 Grattis igen min varmaste, snällaste och mest genuina vän! Du var den som öppnade upp armarna för mig när jag var ny i gänget, och du är en utav mina största inspirationskällor! Jag tror aldrig att jag har sagt det till dig – men så är det 🙂

I Cannes förra sommaren. Det var mina absolut bästa dagar på semestern pga eh ja dessa två. 

De senaste månaderna har jag ju sett hur mycket dessa två har kämpat på. Men trots livets motgångar har dem har hållit humöret uppe och stöttat varandra. Så därför BLEV JAG JU SÅ ORIMLIGT glad när dem berättade att de väntade en liten bebis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Det var en väldigt speciell känsla. När den första närmsta vännen blir med barn liksom. Livet blev så mycket större på något vis. Och längre. Och verkligare. Vi är vuxna nu, och om några år leker våra barn med varandra? Surrialistisk känsla på alla plan. Nej herregud vad stolt jag är!! Jag ser så mycket fram emot att komma ner och hälsa på i huset (vilket jag gör redan på onsdag i nästa vecka hehe) och klappa på Carros mage. Ännu en anledning till att åka ner och hälsa på oftare <3

Grattis Caroline och Andreas för att ni har åstakommit något så här stort. Det är så mäktigt att få följa er genom detta <3

  1. Åh jag fick rysningar av sista stycket fastän jag inte ens vet vilka de är, haha! SÅN LYCKA! vad fint inlägg <3

  2. Åh jag fick rysningar av sista stycket fastän jag inte ens vet vilka de är, haha! SÅN LYCKA! vad fint inlägg <3

  3. Den där Carro är ju nästan lika förtjusande som du är.Så vackra örhängen du har på översta bilden!

  4. Den där Carro är ju nästan lika förtjusande som du är.Så vackra örhängen du har på översta bilden!

  5. Känner igen känslan. När ens bästis berättar att hon väntar bebis ❤️❤️

  6. Känner igen känslan. När ens bästis berättar att hon väntar bebis ❤️❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi