Bröllopssnack, vit outfit och Skåne


Topp Zara (har i tre färger!) // Jeans Crocker kanske // Väska Bottega // Solglasögon Triwa

Såhär kan man gå klädd när det är varmt hörrni. Jag tittade på Solsidan i julas och insåg att Mickan enbart bär ljusa plagg. Nu är jag inte i närheten av lika piffig som Mickan är, men kände ändå att det var något jag själv ville ta med mig. Vitt/beige/ljusblått/ljusrosa etc under sommarhalvåret. Hoppas jag blir en mamma som alltid är ljusklädd också.

Imorse vid 05 åkte vi till Arlanda för att ta flyget till Skåne och landstället. Tågen har varit slutsålda i en månad, vilket nästan kändes lite skönt. Jag åker ju en del tåg fram och tillbaka till Linköping numera i och med utredningen, och det kan stressa upp mig att vara runt okända människor en längre tid haha. Flyget tog knappt en timme. Sov 3h inatt pga skjöt på hela dagen. Har ju problem med att komma igång – slutföra – prioritera – reglera över min energi. Så det är inte alltid superlätt med jobbet då. Men då får man passa på när man väl har energi.

Fattat vilken som är årets populäraste skomodell… 

Nu är jag nere i Skåne med svärfamiljen (finns det ens ett ord som heter så?) i alla fall och jag är så tacksam över att kunna reglera min egen arbetsplats. Huset härnere ska fixas till med ny altan, fälla träd etc inför P’s 30års fest som han har här om 1månad. Sedan kommer Anna och Pär (svägerska + fästman) och då gissar jag på att det blir BRÖLLOPSSNACK!!!! Så vi stannar härnere fredag till onsdag.

Det händer så mycket roligt för mina nära och kära just nu och lyckan är total. Det är första gången jag upplever att någon i min familj gifter sig också. Inga av mina närmsta i min egen familj har gjort det nämligen. Dessutom har jag fått äran att bli TÄRNA, vilket är min högsta dröm att få vara för mina närmsta väninnor <3 Det är ett så ärofyllt uppdrag tycker jag.

Utöver fix med huset och bröllopssnack så tänkte jag loppishandla lite, hjälpa P med hans jobb och sedan ska vi träffa våra vänner Jonna och Anders och deras lilla Hugo som är 3 månader nu. Dem är våra enda kompisar härnere i Skåne, så vi försöker alltid att passa på att träffa dom när vi är på landet.

Nu har P’s mamma gjort en sallad som vi ska avnjuta till lunch ute i solen. Vid 18 slutar min arbetsdag sedan tar jag heeelg. Jag älskar mitt liv just nu! Trevlig Valborg på er allihopa, hoppas att ni får fira tillsammans med nära och kära.

 1. Nämen är du nere i mitt landskap.Det var ju trevligt och en ära för Skåne:) jo,här skall det eldas brasa valborgsmäss.Jag roade mig med att bedöma åldern på fötterna i de trånga skorna.Åldersspannet på fötterna var nog mellan 25 och 45.Det måste ju vara en plåga att gå i sådana trånga skor.
  Hoppas att Skånevistelsen blir till belåtenhet.Här har vi allt som en människa behöver.

 2. Nämen är du nere i mitt landskap.Det var ju trevligt och en ära för Skåne:) jo,här skall det eldas brasa valborgsmäss.Jag roade mig med att bedöma åldern på fötterna i de trånga skorna.Åldersspannet på fötterna var nog mellan 25 och 45.Det måste ju vara en plåga att gå i sådana trånga skor.
  Hoppas att Skånevistelsen blir till belåtenhet.Här har vi allt som en människa behöver.

 3. Så vacker, jättefin outfit! Vad roligt att du ska få vara tärna <3 Jag håller verkligen med om att ljusa färger på kläder är väldigt snyggt speciellt nu till sommaren 😀

 4. Så vacker, jättefin outfit! Vad roligt att du ska få vara tärna <3 Jag håller verkligen med om att ljusa färger på kläder är väldigt snyggt speciellt nu till sommaren 😀

 5. Inspirerande blogg! Vill också hemskt gärna ha länk till tröjan, den är perfekt och har letar som en tok på Zaras hemsida. Tacksam för svar 🙂

 6. Inspirerande blogg! Vill också hemskt gärna ha länk till tröjan, den är perfekt och har letar som en tok på Zaras hemsida. Tacksam för svar 🙂

 7. Inspirerande blogg! Vill också gärna ha länk till tröjan, den är perfekt och har letar som en tok på Zaras hemsida. Tacksam för svar 🙂

 8. Inspirerande blogg! Vill också gärna ha länk till tröjan, den är perfekt och har letar som en tok på Zaras hemsida. Tacksam för svar 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi