En långhelg i Skåne

I fredagsmorse flög vi ner till landet i Skåne. På Sveriges sydligaste punkt ligger huset, i Smygehamn. Otroligt hälsosamt för välmåendet att bara vara här. Jag jobbade fram tills kvällen och sedan åt vi middag framför tv:n. P hade fått sig några dåliga snittar och behövde kurera sig stackarn.

Sedan kom lördagen och sprang förbi. Jag minns knappt vad vi gjorde? Mer än att baka blåbärspaj. Idag är det söndag men jag trodde att det var söndag imorgon… Grov grov ångest. Jag hatar när det händer.

Och imorse då – så kom våra vänner Jonna och Anders och hälsade på med deras lilla Hugo. Jag är kär på nytt!! Bebisar är det mysigaste som finns, och jag doftade honom i håret så många gånger jag kunde. Ni som vet ni vet…

Till lunch grillade vi och jag unnade mig både 1, 2 och 3 enheter haha. Trodde som sagt att det var lördag. Dock kände jag inte av någonting, trots att jag knappt dricker längre. Jag har liksom inte orkat. Men Mmmmm så gott det var. Rödvinet vi drack till middagen ikväll var så gott att det vattnas i munnen nu när jag tänker på det.

… Och grillat då? Hur mycket har man inte saknat det? Jag ÄLSKAR grillat!

Huggister! Bebisen med de största ögonen ever. Åh!!! Bebisgos var precis vad jag behövde idag. Min bästis Carro och Jonna är bästisar. Och P har ju känt dom båda hela livet. Så det är så vi alla känner varandra. Det ska bli så himla mysigt nu när Carro är gravid också! Hela gänget utökas liksom.

Man blev ju näääästan sugen på att hoppa på giftermål, hund och baby-tåget idag. Men det kommer fler tåg som man brukar säga 🙂

 1. Vilket gulligt och fint inlägg.Bra att du nosa på den lille så kanske babylycka också hos dig.
  Fin dag tillönskas i Smyge!

 2. Vilket gulligt och fint inlägg.Bra att du nosa på den lille så kanske babylycka också hos dig.
  Fin dag tillönskas i Smyge!

 3. Vilket gulligt och fint inlägg.Bra att du nosa på den lille så kanske babylycka också hos dig.
  Fin dag tillönskas i Smyge!

 4. Vilket gulligt och fint inlägg.Bra att du nosa på den lille så kanske babylycka också hos dig.
  Fin dag tillönskas i Smyge!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi