Varför visar han mig inte kärlek? Och outfitbild ifrån Valborg


Tröja SanneAlexandra // Byxor Mango // Skor DinSko

Såhär har jag knatat runt på landet idag. Hoppas det är OK att jag visar er bilder i mobilkamera-kvalitet. Igår var jag och P nere vid stranden och pratade om livet efter att Jonna och Anders hade åkt hem. Om när det är dags för oss att skaffa familj. Hur vi vill göra med smådetaljer till huset. Hur fint jag tycker det är med flaggstänger. Haha ni vet.. Värdsliga fast ändå viktiga saker.

När vi hade pratat klart så stod vi bara och kramades jääätteeelääänge. Och jag måste bara säga att det var så jäkla mysigt. P har aldrig varit en gosig person, det har liksom inte legat i hans natur. Kanske en kindpuss hit eller en hejdå-kram dit.

När vi blev tillsammans så förstod jag inte varför han aldrig visade mig kärlek… Men sedan såg jag ett klipp på youtube där någon känd psykolog pratade om att vi människor alltid utgår ifrån oss själva. För mig är kärlek = närhet. Så när jag inte får det känner jag mig inte älskad. Och när jag vill visa kärlek så ger jag någon närhet. Medan P visar kärlek genom tjänster. Och han känner sig älskad när någon annan hjälper honom att fixa saker. Detta är tydligen supervanligt i ett par.

… Men snacka om brist i kommunikationen. Men samtidigt är det inte lätt att veta? Hade alla ni koll på detta tex? Nu vet vi båda vad den andra vill ha för att känna sig älskad. Och för varje dag som går växer man ju närmre, och om prick en vecka så firar vi 2år ihop. P trodde jag ljög, skrattade rätt ut och sa ”Va nej, det är 3år Ellinor!”

  1. Hej, tycker din tröja är sååå fin! Tänkte dock fråga, för jag har JÄMT problem med att alla tröjor är för korta för mig (är 177cm men har väldigt lång överkropp + rätt så stora bröst trots att jag är smal vilket gör att tröjan rycks upp ännu mer/är kortare). Är du lång i övrekroppen eller längre i benen? Bara så jag får någon ide om det skulle va värt att beställa hem tröjan hehe

  2. Hej, tycker din tröja är sååå fin! Tänkte dock fråga, för jag har JÄMT problem med att alla tröjor är för korta för mig (är 177cm men har väldigt lång överkropp + rätt så stora bröst trots att jag är smal vilket gör att tröjan rycks upp ännu mer/är kortare). Är du lång i övrekroppen eller längre i benen? Bara så jag får någon ide om det skulle va värt att beställa hem tröjan hehe

  3. Har du någon länk till skorna? De är ju dösnygga men kan inte hitta på hemsidan!

  4. Har du någon länk till skorna? De är ju dösnygga men kan inte hitta på hemsidan!

  5. Undrar också över skorna, dösnygga ju! Hittar de inte på hemsidan, har du länk till dem? 💕

  6. Undrar också över skorna, dösnygga ju! Hittar de inte på hemsidan, har du länk till dem? 💕

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi