Mäta i huset – 2 veckor till inflytt

Min helg började med att vi åkte ut till huset och måttade iför möbler osv som vi behöver beställda. Utemöbler, matbord, barstolar mm. Så himla snällt att vi fick komma ut och göra det eftersom att vi inte har sett varken huset eller innergården sedan vi köpte det i mars. Senast jag var här var det liksom ett snötäcke utan dess like som prydde hela innergården.

Här kanske ni får en lite bättre bild av huset? Eller ja, utomhus i alla fall. Med respekt mot säljaren vill jag inte lägga upp bilder på insidan, som jag tror att ni förstår… Men! Jag är så peppad nu att det fasiken GÖR ONT i kroppen.

Vi har gjort en priolista till huset (kanske ska dela den med er?) med vad vi ska lägga pengarna på först, för att inte sväva ut helt och hållet.. Och högst upp hamnade ”att få ordning utomhus”. Krukor, växter, måla om, installera utedusch, ännu mer växter, rensa ogräs, rabatterna osv… Detta ska bli vår lilla oas. Och jag vill ha känslan av ”Är vi utomlands eller är vi i Sverige?”. Inget idylliskt, tänk mer beachclub.

Jag har precis fått med P på den tanken också. Så nu letar vi efter utemöbler i den här stilen, fast helvita tror jag? Sköna med bra ryggstöd i alla fall. Hojta om ni vet vart man hittar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi