Liiiivets härligaste lördag

Det var så mycket folk ute i lördags, och någonstans tänkte jag att vi ALDRIG skulle få ett bord för 6 personer utan att ha bokat i förväg. Men! Jag litade på min magkänsla, och timeat nog så fanns det ETT enda ledigt bord… För 6 personer i solläge. Haaa det! OM jag var nöjd haha…
P och jag var lite tidiga, så vi beställde dricka och pratade om huset. Dagen innan hade vi varit där och måttat. Men snabbt därpå kom Sanja och Calle, lika nöjda och glada dom över vårt bord. Jag bar en ny klänning ifrån Lindex som jag ÄLSKAR. Jag brukar ha mitt Valerie-skärp i midjan för att piffa upp den lite extra. Synd att jag inte tog en ordentlig bild. Och synd att Sanja aldrig är med på mina bilder till bloggen?? Skärpning!
Räksalladen var sååå god! Beställ den! Inte en vanlig en, utan med lite syra och hetta. Yummie!

Aaaaaperol! Ganska fattat att vi beställde det en så fin dag. GT’s har egentligen aldrig varit min parad-drick även om jag har druckit en och en annan. Men Aperol. Jag har alltid fallit tillbaka. Sedan anslöt sig även Wiktor och Julia ifrån Göteborg. Det var säkert 2år sedan jag träffade W. Och 8mån sen jag träffade Julia? Min första Göteborgskompis!

Skål för att vara återförenade igen! Och för världens bästa soldag i Stockholm!


Tjejsnack och bubbel. Sandaler ifrån Forni X Flattered. Efter ett par timmar i solen och några flaskor bubbel senare så tog vi en efter/förfest hos Sanja och Calle som bor nära Stureplan. Vår lägenhet är ett flyttkaos så det gick inte för sig… Vi satt på balkongen i 2-3 timmar och tjoade och timmade innan vi gick till Italiano precis vid Stureplan.

Där bjussas det på HÖG härlig musik och goda pastarätter som man delar på. Har ätit där ett par gånger innan utgång, och det är himla trevligt faktiskt! Vi delade på tre olika pastarätter och blev proppmätta.Oj vad denna människan har sett mig trasig genom åren. Det var hon som övertalade mig till att gå på en dejt med P. Och tur var väl det!!! ”Han är topp 3 bästa killarna jag vet Ellinor! Du måste!”. Svårövertalad som jag var (skämt å sido) så tog jag en dejt med honom en vecka senare.

Efter middagen och 3 shots senare så stod vi på Monos takbar och minglade runt. Några timmar senare var vi inne på W och dansade under bar himmel. Väldigt väldigt trevlig kväll. Men varje gång jag är på Wall (nattklubb) slås jag av hur mycket jag hatar folksamlingar där människor trängs. Jag är en hemma-fest tjej. Det vore fett att äga sin egna klubb dock, eller kanske ett litet hörn av en bar. Så hade man sluppit trängas haha! Men annars hade jag ASKUL!

  1. Åh, vart är koftan/jackan ifrån? Så fin! Kramar till dig för en härlig blogg att läsa på mornarna 😀

  2. Åh, vart är koftan/jackan ifrån? Så fin! Kramar till dig för en härlig blogg att läsa på mornarna 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi