Outfitbild och frågor

 Topp sen förra året // Kjol BikBok // Örhängen na-kd

1. Om du hade fått en dotter nu, vad hade du döpt henne till? Hmm, jag har bara pojknamn på lager för att jag vill ha tre pojkar haha.
2. Sex utan kärlek eller kärlek utan sex?
 Absolut kärlek utan sex! Tröttmorsan Ellinor.
3. Har du bra självförtroende?
Både och. Det beror helt på situation skulle jag säga. Jag kan vara ganska hård emot mig själv, men tycker inte illa om mig själv.
4. Hur uppvaktar man dig?
Ger mig kärlek, pussar och närhet. Märkligt egentligen pga hatar närhet ifrån människor i övrigt. Är man för påstridig i början springer jag åt andra hållet. Som sagt… 
5. Har du rykten efter dig?
Oj, ingen aning. Jag har säkert haft jättemånga haha? Eller är ”rykten” osanningar eller skitsnack?
6. Din absolut sämsta egenskap?
 Att jag är väldigt envis och principfast. Mina principer är mina principer liksom haha… Jag vill ha det på mitt sätt.
7. Din bästa egensskap? Rolig kanske? Herregud vilket trött svar, men jag är ärlig, lojal och pålitlig.
8. Kan man vara vän med sitt ex? Absolut, jag är ju det. Men eftersom vi bor i olika länder kanske man inte ses som man gjorde förr. Men ja det kan man utan tvekan!
9. Hade du kunnat ha distansförhållande? Nej jag tror faktiskt inte det. Jag har ju haft det, men i dagsläget när jag vill ha ett stabilt, långvarit förhållande, och en vardag ihop så… Nej. Jag bodde ju i Göteborg när vi träffades men P sa att han inte löste det… Och det gjorde ju inte jag heller. Man ”klarar ju av” ett distansförhållande, men jag vill inte ha en sån relation.
10. Hur lång är du och hur mycket väger du? Jag är 185cm och har ingen som helst aning om vad jag väger. Jag har aldrig ägt en våg och jag väger mig aldrig hehe.
11. Bäst just nu? Huset såklart!! Och framtiden.
12. När vill du ha barn? Hm innan 35. Jag har ingen ålder för det alls faktiskt. När det känns rätt i livet.

 1. Varifrån kommer skorna du hade till den blåa klänningen på bröllopet?? Är också lång och måste ha ett par platta snygga skor till ett bröllop i sommar! Panik!

 2. Varifrån kommer skorna du hade till den blåa klänningen på bröllopet?? Är också lång och måste ha ett par platta snygga skor till ett bröllop i sommar! Panik!

 3. Vad glad jag blev när jag såg de nya inläggen 😀 Älskar outfiten. Skulle du inte kunna göra ett inlägg med dina favorit-trender eller nyckelplagg i sommar?
  Förresten träffade jag dig i Lördags på Wall och du var så himla go.

 4. Vad glad jag blev när jag såg de nya inläggen 😀 Älskar outfiten. Skulle du inte kunna göra ett inlägg med dina favorit-trender eller nyckelplagg i sommar?
  Förresten träffade jag dig i Lördags på Wall och du var så himla go.

 5. Varför vill du bara ha 3 pojkar? Förlåt men får lite ont i magen när jag hör folk säga att dom hellre vill ha pojkar än flickor när dom får barn.
  Eller när någon ens säger att dom vill ha ett kön men inte det andra. Tycker det är obegripligt hur man kan bry sig om vilket kön man får på sina barn.

 6. Varför vill du bara ha 3 pojkar? Förlåt men får lite ont i magen när jag hör folk säga att dom hellre vill ha pojkar än flickor när dom får barn.
  Eller när någon ens säger att dom vill ha ett kön men inte det andra. Tycker det är obegripligt hur man kan bry sig om vilket kön man får på sina barn.

 7. Det är riktigt.Pojkar är bäst för de kan man ta med på fotboll,racing och älgjakt.Nåja,flickor duger också förstås.
  Kul inlägg!

 8. Det är riktigt.Pojkar är bäst för de kan man ta med på fotboll,racing och älgjakt.Nåja,flickor duger också förstås.
  Kul inlägg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi