Priolista till huset – detta ska vi köpa

Här kommer vår priolista och hur vi tänker: 

 1. Utemöbler står längst upp på vår lista. Vi satsar på utsidan under sommaren, och insidan till hösten.
 2.  Gästsängar så kompisar kan sova över ifrån dag ett.
 3.  Måla om vårt sovrum + de andra sovrummen och kontor.
 4. Fixa till grunden på huset + måla om den (utgift vi ej räknat med).
 5. Stort matbord (vet vilket vi vill ha men måste ta tummen ur och beställa!)
 6. Barstolar till köket.
 7. Kanske AC till övervåningen.
 8. Utedusch bredvid poolen.
 9. Riva ”terass” på framsidan och göra rabatt (dem hade en inbyggd studsmatta som säljaren tar med).
 10. Stor vinkyl att placera bredvid vanliga kylen i köket.
  Sedan är pengarna slut för sommaren skulle jag tro.

  Till hösten kör vi på:

 11. Riva kaklet i köket och måla om.
 12. Köpa en superstor myssoffa till tv-rummet.
 13. Bygga till snygga garderobslösningar.
 14. Platsbygga bokhylla i vardagsrummet.
 15. Köpa dubbelhandfat och kommoder till båda badrummen (vet redan vilka jag vill ha ifrån Ballingslöv).
 16. Förvaring till garaget.
 17. Byta de svarta persiennerna i hela huset från svarta till vita.

  På sikt:
 18. Byta heltäckningsmattor i sovrummen från vita till andra färger.
 19. Måttbeställa gardiner.
 20. Jacuzzi.

Håll tummarna för att vi inte går i konkurs hehe!! Jag tänker att ni ska få följa med i allt! Mycket före/efterbilder mm. Känns så tröttsamt att visa er samma bilder om och om igen nu ifrån Hemnet. Vill bara plåta mina egna!!! Huset är 10 gånger finare i verkligheten. Åh.

 

 1. Ellinor jag vet inte om du sett de kommentarer användaren ”Armen” skriver på ditt inlägg om misslyckanden och jobb, men eftersom personen sprider obehaglig propaganda kring ADHD och dessutom kallar folk som tar medicin för sin diagnos för missbrukare så kanske du borde fundera på att blockera denna person från att kommentera på din blogg. Jag har själv ADHD och tycker att det är så synd när människor som inte vet hur det är att ha denna diagnos ska sitta med sina pekpinnar och kalla sjukdomen för påhitt. Vi med dessa diagnoser går redan igenom oerhört många påtryckningar från samhället, vi behöver inte fler som misskrediterar och förminskar oss.

 2. Ellinor jag vet inte om du sett de kommentarer användaren ”Armen” skriver på ditt inlägg om misslyckanden och jobb, men eftersom personen sprider obehaglig propaganda kring ADHD och dessutom kallar folk som tar medicin för sin diagnos för missbrukare så kanske du borde fundera på att blockera denna person från att kommentera på din blogg. Jag har själv ADHD och tycker att det är så synd när människor som inte vet hur det är att ha denna diagnos ska sitta med sina pekpinnar och kalla sjukdomen för påhitt. Vi med dessa diagnoser går redan igenom oerhört många påtryckningar från samhället, vi behöver inte fler som misskrediterar och förminskar oss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi