Instagram Live och Paneldebatt mot Loreal

Inlägget innehåller två adlinks.

Sandaler // Väska // Klänning Mango (hittade ej länk till den men dem har SÅ fina klänningar just nu)

Hej bästa ni! Hoppas allt är bra med er! Med mig är det bra! På fredag går jag på semester och är borta en vecka ifrån verkligheten. Jag längtar ihjäl mig! Min kille har åkt ner till Skåne så jag är själv hemma fram tills helgen. Så igårkväll när jag hade lite tid över så körde jag en spontan ”Instagram Live”, och herregud så roligt det var! Jag var ganska nervös innan men jag fick jättemånga kommentarer, och en halvtimme kändes som 10 minuter.

Man vet btw att man har världens bästa vänner och pojkvän när dem alla sitter och tittar på ens live i 35 minuter! Haha.

Jag älskar min nya klänning. Den klämmer åt litegrann över magmunnen (som ni ju vet att jag är problem med). Men jag tror att jag skulle kunna bära den en hel kväll. Efter mat och alkohol sväller alltid min magmun upp och jag behöver byta kläder. Alternativt gå runt i en uppknäppt klänning haha. Knälånga klänningar är typ det finaste som finns. Speciellt färgglada på sommaren.
De senaste två månaderna har jag fått ganska många förfrågningar kring paneldebatter om Influencer Marketing. OTROLIGT ärofyllt tycker jag!! Jag kan inte förstå att folk vill att lilla JAG ska sitta och prata om mina erfarenheter och kunskaper. Hittills har jag deltagit på två stycken.

Och nu har jag två stycken till inbokade! En hos Google och idag hos en global organisation som är engagerade inom all form av marknadsföring som heter IAB. Dem har en öppen dag för branschmänniskor hos Bonnier, där dem håller i flera föreläsningar om just influencer marketing. Och trycket har varit enormt! Det är kul tycker jag, att vår bransch får utrymme på det sättet.
I debatten senare idag så är det vi som kommer att debattera:

  • Brand: Delli Holmblad, Digital Communications Manager, Ellos
  • Brand: Runa Krantz, Marknadschef, Lóréal Sverige
  • Byrå; Arvid Axland, Grundare av Pool
  • Byrå/Influencer: Ellinor Löfgren, Client Strategy Manager Relatable


Jag är så nervös att det vrider sig i magen. Men jag vet hur det blir, så fort jag får en mick i handen och kliver upp på scenen så blir jag coollugn. Men det är tunga bolag och personer som jag själv ser upp till. Och bolag jag har jobbat med dessutom. F*n vad stort egentligen!!! Jag är så stolt över min blogg. Moderator idag är en kille som heter Jacob och driver podcasten ”Den Digitala Draken”. Lyssna på den!

Nu ska jag skriva en strategisk sommarplan för Google Chromebooks, en rapport för Lindex och försöka äta någonting. När jag blir nervös har jag en tendens att inte äta. Ni kan ju gissa hur det gick när jag dejtade förr i tiden haha. Alkohölen gick rätt opp i hövvet haha! Önska mig lycka till!

  1. Lycka till! Så tjusiga kläder.Folk borde klä sig lite festligare också till vardags.Fina kläder är glädje för den som bär dem och för omgivninge.

  2. Lycka till! Så tjusiga kläder.Folk borde klä sig lite festligare också till vardags.Fina kläder är glädje för den som bär dem och för omgivninge.

  3. Ellinor! Jag vet inte om det är en klänning eller tunika du har i din senaste video på instagram. Men hallå, hur snygg?! Vart hittar jag den? Jag vill ha hela din garderob 👌

  4. Ellinor! Jag vet inte om det är en klänning eller tunika du har i din senaste video på instagram. Men hallå, hur snygg?! Vart hittar jag den? Jag vill ha hela din garderob 👌

  5. Du gör det så bra <3 superfin outfit och ÄLSKAR att du nämner att den kan vara obekväm över magen. Och att du brukar byta om under kvällen ibland. Såna saker är ju verkligheten. Så liten grej men som gör skillnad 🙂

  6. Du gör det så bra <3 superfin outfit och ÄLSKAR att du nämner att den kan vara obekväm över magen. Och att du brukar byta om under kvällen ibland. Såna saker är ju verkligheten. Så liten grej men som gör skillnad 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi