Bröllop i Palma – outfit

I samarbete med na-kd och så innehåller inlägget adlinks.

Klänning // Väska Mango // Solglasögon Twist & Tango // Skor Nelly förra året, likande här & här

Hej mina goa jäkla läsare! Hoppas allt är bra med er! Själv befinner jag i Palma, närmare bestämt Port Portals som området heter. Det är såå härligt här! Mina Göteborgsvänner Emelie och Christofer gifter sig idag och jag är så otroligt laddad, peppad och pirrig. Nu är det bara några timmar kvar!! Det är så vackert med giftermål. På fredag (imorgon) kör dem en fet beach-fest som vi tyvärr missar pga annat bröllop hemma i Sverige. Så vi åkte hit några dagar tidigare för häng. Timeat med röda dagar så behövde jag inte ta ut allt för många dagars ledighet – perfekt! Sånt har jag ju aldrig tänkt på innan, att ”ta ledigt”. Jag har åkt när jag har velat haha! Någon gång måste man växa upp osv.

 

Min klänning som jag har fått så mycket frågor om är ifrån na-kd, väskan också men den blev slutsåld direkt. Jag tänker beställa klänningen i fler färger, för den sitter så slappt och skönt. För mig som har problem med magen är den perfeekt. Med koden ellinor20 så får ni 20% rabatt på hela na-kd hemsida fram tills fredag. Puss!

  1. Vill bara uppmärksamma dig på att länken till klänningen går till en bordslampa från Markslöjd, haha…

  2. Vill bara uppmärksamma dig på att länken till klänningen går till en bordslampa från Markslöjd, haha…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi