Hotelltips i Palma + middag på Tahini


Igår efter några timmars drickande på Roxy Beach Club så åka vi alla tillbaka till hotellet för en dusch och ombyte. Hela Emelies familj bor på detta hotellet, och minst 20 av oss kompisar vilket är väldigt väldigt kul tycker jag! Vi började kvällen med en fördrink på hotellet. Här sitter stackars Rebecka och försöker få ut piggarna i foten ifrån sjöborren.

Sedan vandrade vi ner till Tahini, som ska vara en utav Port Portals finare restauranger som jag förstår det. Maten var himmelsk! Stämningen hade kunnat varit bättre med högre musik osv, men jag har ingenting att klaga på när det kommer till maten. Ni brukar gilla när jag skriver priser på middagen så ni vet på ett ungefär om ni själva skulle gå dit. Det var en sharing meny och varje rätt kostade mellan 120-180kr. Med vin och drinkar på det så betalade vi rinit 800kr/st. Trodde det skulle gå på betydligt mycket mer så jag är supernöjd.

Det är så himla kul att lära känna nya människor tycker jag. Just detta hockey-gänget har jag aldrig hängt med tidigare, men alla var snabba med att bjuda med oss och se till att vi kunde äta alla tillsammans. Typisk fin egenskap hos Göteborgare tycker jag <3 (jag romantiserar inte alls bilden utav Göteborgare haha!). Dessa två godingarna bor i Sibirien i Ryssland och lever sitt liv där. Så himla himla coolt tycker jag!

Sushi är n-n-n-n-n-te tråkigt! Efter middagen gick vi bort till Ritzy för drinkar. Väldigt poppis ställe och knökfullt med människor. Tips tips! Det blir nog dansgolv på ovanvåningen in på småtimmarna. Vi rörde oss hemåt vid ca 01. ”Det är en dag imon å!”

Imorse åt vi frukost och mös vid poolen någon timme innan det blev spöregn. Nu är det strålade sol igen dock, tack och lov!

 

Vi bor på Hotel OD som jag varmt kan rekommendera.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi