Roxy beach club

Okej nu kommer ett bra Palma tips – Roxy Beach club. Det är väldigt litet, intimt och chillat. Inte lyx och skryt ni vet.

Väska klick! (adlink)

Jag inledde visiten med ett glas bubblor. 
Alltså ni ser ju! Se dock upp för sjöborrar (heter det så?). Såna farliga fiskar som finns i vattnet. Rebecka trampade på en, och tack och lov behövde hon inte åka till sjukhuset och har inte ont. Så använd badskor peeps!

Klänning (adlink)

Detta bröllopet i år är ju ”mitt”. De andra vi ska på är ”P’s” om ni förstår. Här är alla MINA vänner, och fasiken så kul det är. Alla jag hängde med när jag bodde i Göteborg liksom, och många av dem har jag inte träffat sen jag flyttade därifrån för två år sen. Här sitter bästis Elin och jag och skålar!

John är en vän till Christofer från första början. Och när jag bodde i Göteborg och var tokbakis en söndag så knallade jag ibland över till Emelie och Chrisofer så att dem kunde ta hand om mig. Jag minns hur jag verkligen såg upp till deras relation och önskade så innerligt att jag en dag skulle få uppleva samma sak <3 I alla fall, på söndagarna kom John förbi ibland också och var lika bakis som jag.

När jag umgås med mina gamla vänner så kan jag bli oerhört nostalgisk. ”Aha det var det här jag flyttade ifrån” etc. Jag och P pratade om att flytta ifrån Stockholm för Göteborg eller Skåne. Men så råkade vi köpa huset så nu blir vi kvar. Men jag älskar ju verkligen Göteborg och alla människor där. Jag hade en av de bästa tiderna i mitt liv i den staden.

Träffade ju bland annat DENNA och självaste brudparet såklart<3

Nu ska jag hoppa in i duschen och börja göra mig i ordning. Om några timmar smäller det!!! Min vän Emelie Samuelsson förvandlas till Emelie Bengtsson! OCH HÖÖÖRS SEN!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi