… Nu är man husägare!

Tittaaa!! Idag var vi förbi ESNY och hämtade nycklarna till vårt hus… Så nu är vi husägare! Herregud vad sjukt att kunna skriva det. Det känns såå bra. Vi har längtat efter denna dagen sen i början av mars.

Både P och jag vill att saker och ting ska gå SNABBT. Så idag var både hantverkare och målare ute för att ge offert. Dem kommer redan imorgon och målar om grunden till möööörkgrå. Mittemellan svart och den gråa färgen på fasaden. Jag tror att det blir toppen.

Rabatten till väster som ni ser, kommer vi i slutet av sommaren att täcka i liggande, mörkbetsade träplankor. Som en panel. För att skapa värme.

På baksidan ska vi täcka poolöverdraget (längst till vänster i poolen som ni ser), med likadana träplankor. Plus rabatten, samt bygga trappsteg ut ifrån panoramafönsterna i vardagsrummet. Härute kommer det att hända MYCKET! Redan imorgon kommer de första utemöblerna! Och på onsdag kommer ett lass till.

Vårt älskade kök. Det är så mycket större än vad jag minns det. Både långt och brett. Gillade kakelväggen mer idag, men på sikt vill jag nog gärna byta ut den. P håller inte alls mer så jag får väl bekosta det själv om jag inte ändrar mig haha! Men jag skulle vilja måla i en mörkare kulör istället.

Huset har sjukt mycket ljusinsläpp, men dessa bilderna är tagna när solen har gått ner (vi har solläge mellan 10-20). Ååå det kommer bli så bra med nya barstolarna som kommer i veckan också. Det blev dem jag bloggade om för någon månad sedan för er som minns.

Till lunch blev det en plockis ifrån vår närmsta matbutik. Vi åkte och köpte pappersmuggar, toapapper, kaffe, kakor och lunch det första vi gjorde haha.

Här kommer det också se annorlunda ut sen. Vi låter väggarna vara vita, men gardiner och möbler ska upp.

Jag kan verkligen verkligen inte förstå vad det är som händer just nu. Att detta är vårt. Jag är så obeskrivligt tacksam och glad. Detta är det största som någonsin har hänt mig. Vårt älskade hus. Som jag har känt mig hemma i sedan Sekund Ett.

 1. Grattis till huset! Det är så himla fint, men kan tänka mig att det kommer bli ännu finare när ni har fixat till det. Ska bli superkul att följa 🙂 Kram

 2. Grattis till huset! Det är så himla fint, men kan tänka mig att det kommer bli ännu finare när ni har fixat till det. Ska bli superkul att följa 🙂 Kram

 3. I de flesta kommuner räknas en sådan målningen av grunden som en fasadändring om det är inom detaljplanerat område = bygglovspliktigt. Tips bara att kolla upp!

 4. I de flesta kommuner räknas en sådan målningen av grunden som en fasadändring om det är inom detaljplanerat område = bygglovspliktigt. Tips bara att kolla upp!

 5. Alltså WOW!! Blir så himla inspirerad av dig. Att du vid så ung ålder har kommit så långt och att du till och med har köpt ett hus! Cred ska du ha för det, du är en grym förebild för mig och många andra. Superglad för din skull, ni kommer få det så bra i det där huset! <3

 6. Alltså WOW!! Blir så himla inspirerad av dig. Att du vid så ung ålder har kommit så långt och att du till och med har köpt ett hus! Cred ska du ha för det, du är en grym förebild för mig och många andra. Superglad för din skull, ni kommer få det så bra i det där huset! <3

 7. Åh äntligen! Känns lite kul att man själv längtar tills någon annan ska flytta in 😂 men ska bli så kul att se 😍😍

 8. Åh äntligen! Känns lite kul att man själv längtar tills någon annan ska flytta in 😂 men ska bli så kul att se 😍😍

 9. Tycker detta är så himla coolt! Jag lever lite för ert husköp och längtar tills jag och min kärlek köper vårat om några år <3

 10. Tycker detta är så himla coolt! Jag lever lite för ert husköp och längtar tills jag och min kärlek köper vårat om några år <3

 11. Hej! Jag har en fråga om huset. Finns det någon belysning idag på er uteplats? Hur hade ni tänkt med det? Det är otroligt fint med uteplatser som har mysig belysning! Så himla coolt att du är så ung och har kommit så långt och kan kalla dig för husägare, måste kännas helt fantastiskt!! Ska bli så kul att följa 😀 kram!

 12. Hej! Jag har en fråga om huset. Finns det någon belysning idag på er uteplats? Hur hade ni tänkt med det? Det är otroligt fint med uteplatser som har mysig belysning! Så himla coolt att du är så ung och har kommit så långt och kan kalla dig för husägare, måste kännas helt fantastiskt!! Ska bli så kul att följa 😀 kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi