Innan/ efter nya barstolar till köket

Mer inredningssnack! Jag tänkte visa er lite bilder ifrån köket, som är centrumet för hela huset. Härifrån ser man allt. Vilka som hänger i solstolarna utomhus, badar i poolen eller hänger på ovanvåningen. Och kökets hjärta är SÅKLART köksön.


INNAN! 


EFTER! 

… Jag som alltid har drömt om en köksö! Såhär ser köket ut i sin stora helhet. Och ut till höger är uteplats, matplats, vardagsrum och trapp upp till ovanvåningen.


När jag ändå visar köket vill jag passa på att visa er våra nya barstolar. Jag frågade ju er vad ni tyckte om dem innan jag slog till, och 94% av er (via Instagramstories) svarade KÖÖÖP. Sagt och gjort! 
Det är handgjorda stolar ifrån Sverige som går att använda ute och inne. Man får välja färger + tyg själv, och vi valde som ni ser svart/svart och mocka i tyget för att få den där lyxiga touchen. Men det fanns tyg för utomhusbruk också. Ööönskar att jag hade en utomhusbar för då hade jag beställt dessa stolarna dit!

Vårt kök är ju ganska spaceat med vår graffittivägg (jag har tröttnat på den redan), så vi behövde stilrena stolar som inte stack ut för mycket färgmässigt, men som ändå var en statement-möbel.

Jag trodde först att dem mest var design och att komforten skulle halka efter. Men jag letade i över två månader efter snygga barstolar och gav tillslut upp, tills jag hittade ByCrea. Så då tänkte jag ”skitsamma om de inte är assköna, dom är ju snorfeta i alla fall”. Men sedan la jag en beställning och blev seriöst chockad över hur bekväma de var när vi fick hem dem. Trodde ryggstödet skulle vara mindre skönt, men icke sa nicke! Stolen är superbalanserad och man vickar ingenting alls som man ofta gör på barstolar annars. Vilket betyder att man sitter rakryggad utan att känna behovet av att luta sig bakåt. Ingen är mer nöjd än jag!! Man hade ju inte pallat få ont i ryggen av sina nya stolar haha. Alla som kommer hem hit berömmer dem också, vilket såklart känns bra.

Något som känns ännu bättre är att grundaren är en superdriven och go tjej. Jag stöttar mer än gärna bolag ifrån Sverige istället för att frakta hem eller köpa ifrån en stor kedja. P blev helt chockad över vilket lyft dessa gjorde för vårt kök, och jag ser fram emot att fortsätta äta min frukost här varje morgon. En av dagens bästa stunder. Vad tycker ni? Hur fint blev det inte i vårt kök?!’

För er som gillar stilen men kanske inte har en kökö hemma, så har ByCrea superfeta sängbord, matsalsstolar mm. Tipstips! 

    1. Men tack fina du!! Vi har ju mest kört på allt utomhus nu på sommaren, men tänker att vi drar igång inredningen nu till hösten! <3 KRAM <3

    1. Men tack fina du!! Vi har ju mest kört på allt utomhus nu på sommaren, men tänker att vi drar igång inredningen nu till hösten! <3 KRAM <3

  1. Hej, undrar snällt vad din köksblandare är ifrån då den ser perfekt ut i storleken för den vi letar efter att ersätta den vi har nu (som då är för liten). Stort tack!-Lovisa

  2. Hej, undrar snällt vad din köksblandare är ifrån då den ser perfekt ut i storleken för den vi letar efter att ersätta den vi har nu (som då är för liten). Stort tack!-Lovisa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi