Mitt CV. Ljuger jag för mina kunder?

Idag tänkte jag visa er mitt ”profilkort” som det så fint kallas. En prestation om bloggen alltså, eller som mitt blogg-CV. Min agent har en, men denna har jag själv tagit fram för att kunna skicka till kunder eller liknande. Den är inte helt klar än, och vissa bitar kommer jag inte ta med utav konkurrensskäl. Man kan inte blotta allt om sitt bolag i vilken bransch man än befinner sig i ju hehe. I alla fall, snart är denna klar och jag ville egentligen bara kolla med er så att allt faktiskt stämmer? För det är ju NI som läser min blogg och förhoppningsvis har vi samma bild av vad jag producerar i mina kanaler. 
Ja denna kanske ni inte kan säga emot så mycket. Däremot känns det lite töntigt med ”since 2012” haha. Ska jag ta bort det? Men det är just en sån grej som många tycker är coolt. Alltså att jag faktiskt har jobbat med detta på heltid så länge.


Denna skrev min agent om mig. Det vore ju väldigt märkligt om jag hade skrivit såhär om mig själv ha ha ha.


Såhär tänker jag kring samarbeten. Jag har typ inte snackat med er om det? Hur jag arbetar med kunder, vad jag tycker är viktigt etc. Jag upplever att det är en myt (som jag skriver också) att följare inte uppskattar samarbeten. Det känns som att ni uppskattar samarbeten jättemycket som är en perfect match? Eller? 


Jag bad två gamla kunder att skriva en rad om hur det är att arbeta med mig. När dessa trillade in i inboxen fick jag hålla tillbaka tårarna. Kan man få finare ord om sig själv? Jag blir så orimligt glad av att läsa detta!! Eftersom att jag varken har kollegor eller en chef som säger komplimanger till en efter avslutade arbeten, så blir såna här ord otroligt viktiga för mig. Det är en av de viktigaste pusharna i mitt arbete skulle jag säga. Stort tack både Anton och Sophia. Ni två har verkligen stuckit ut genom åren som samarbetspartners. Det har inte gått en sekund utan att jag har haft kul.


Visst har jag väl ändå rätt här haha? Eller missar jag något?

(Strunta i alla bilder för de är bara inklistrade just nu då dem var de enda jag hade på min dator, men det ska självklart bli snyggare innan den är klar!) 

Detta är den mest intressanta sliden tycker jag. Håller ni med om detta? Glömmer jag något? Ska något inte vara med? VAD TYCKER NI mest om att läsa? Är det något av detta? 


Och en skrytslide… Det måste man ha! Ha ha! Utöver dessa har jag en massa roliga slides, men som jag tyvärr inte kan dela.

 

Okej så… 

1. Ska jag ta bort full-time blogger ”since 2012”?

2. Uppskattar ni samarbetena jag lägger ut, eller stör ni er enbart på dem? Har ni exempel på en viss typ av samarbeten ni uppskattar får ni gärna kommentera det!!

3. ”Ämnen läsarna uppskattar mest”, känner ni att jag fick med allt? Eller saknas någon? Let me know! Jag vill ju inte ljuga för mina kunder. 

4. Skulle ni uppskatta mer struktur i bloggen med ett ”fast schema”. Tex Måndag = Helgen i bilder + ekonomisnack, Tisdag = Veckans schema + livspeppinlägg?

 1. Det går inte att se annat än vad din agent skrivit för mig, men som den petnissen jag är så måste jag ändå be dig påpeka för din agent att man inte sätter ett kommatecken efter ett ”och”. Spelar ju ingen roll för mig men om det ska se proffsigt ut och vara helt rätt så tycker jag det är något ni borde ändra, man vet ju aldrig hur många ”grammarnazis” som får cv:t på sitt bord och kollar snett på dig för en sen petitess 😉

  1. OOOOH NOOO! bra att du skrev det dock för jag hade ingen aning om det. Jag hoppas och tror att det är fixat nu bara??? Haha sant, vi får ändra det 🙂 Sånt där ser inte jag alls pga blind för stavfel haha 🙂 <3

 2. Det går inte att se annat än vad din agent skrivit för mig, men som den petnissen jag är så måste jag ändå be dig påpeka för din agent att man inte sätter ett kommatecken efter ett ”och”. Spelar ju ingen roll för mig men om det ska se proffsigt ut och vara helt rätt så tycker jag det är något ni borde ändra, man vet ju aldrig hur många ”grammarnazis” som får cv:t på sitt bord och kollar snett på dig för en sen petitess 😉

  1. OOOOH NOOO! bra att du skrev det dock för jag hade ingen aning om det. Jag hoppas och tror att det är fixat nu bara??? Haha sant, vi får ändra det 🙂 Sånt där ser inte jag alls pga blind för stavfel haha 🙂 <3

 3. Grymt skrivet och snygga sidor!!! Jag tycker du har fått med otroligt bra referenser samt du väljer att skriva på ett bra sätt om dig själv 🙂 skryt ska man alltid ha med i ett CV! Jättekul att du delar med dig av detta – älskar den transparensen du har!! Tummen upp för allt!

  En parantes bara: Enda sättet jag kunde se bilderna genom att klicka på Pinterest.

  Kram Marie

  1. Ååå tack snälla du <3 <3 Hmm så ska det ju inte vara. Testade att ladda upp bilderna igen fast mycket mindre. Hoppas det funkar bättre denna gången! <3

 4. Grymt skrivet och snygga sidor!!! Jag tycker du har fått med otroligt bra referenser samt du väljer att skriva på ett bra sätt om dig själv 🙂 skryt ska man alltid ha med i ett CV! Jättekul att du delar med dig av detta – älskar den transparensen du har!! Tummen upp för allt!

  En parantes bara: Enda sättet jag kunde se bilderna genom att klicka på Pinterest.

  Kram Marie

  1. Ååå tack snälla du <3 <3 Hmm så ska det ju inte vara. Testade att ladda upp bilderna igen fast mycket mindre. Hoppas det funkar bättre denna gången! <3

 5. Gud va kul att få ta del av detta! Och intressant att få höra mer av dina tankar kring samarbeten och vad tidigare kunder har tyckt om dig! Det enda jag har att påpeka är språket i texterna. Precis som Hanna har skrivit innehåller texten som din agent har skrivit en del grammatiska fel och konstiga meningar, och i en del av de övriga texterna används de/dem helt fel (t.ex. i meningen ”Jag vill gärna veta hur dem har jobbat med influencer marketing innan, vad dem står för och inte.”). Om du ska skicka det här till framtida kunder tycker jag att det är viktigt att språket är korrekt, så be någon med bra koll att läsa igenom och rätta språket! Annars tycker jag att det var kanonfint!

 6. Gud va kul att få ta del av detta! Och intressant att få höra mer av dina tankar kring samarbeten och vad tidigare kunder har tyckt om dig! Det enda jag har att påpeka är språket i texterna. Precis som Hanna har skrivit innehåller texten som din agent har skrivit en del grammatiska fel och konstiga meningar, och i en del av de övriga texterna används de/dem helt fel (t.ex. i meningen ”Jag vill gärna veta hur dem har jobbat med influencer marketing innan, vad dem står för och inte.”). Om du ska skicka det här till framtida kunder tycker jag att det är viktigt att språket är korrekt, så be någon med bra koll att läsa igenom och rätta språket! Annars tycker jag att det var kanonfint!

 7. Alltså nej, hatar samarbeten och klickar förbi direkt. Känns så falskt. Men förstår att ni behöver göra dem för att dra in pengar 🙂

 8. Alltså nej, hatar samarbeten och klickar förbi direkt. Känns så falskt. Men förstår att ni behöver göra dem för att dra in pengar 🙂

 9. Hej! Det ser verkligen jättebra ut och jag tycker att det ger ett väldigt professionellt uttryck. Däremot skulle texten kunna omformuleras då det är en hel del långa meningar som dessutom är lite märkligt formulerade. Jag pluggar just nu en kandidat i kommunikation och svenska och skulle mer än gärna vilja hjälpa till med att formulera om texten för ett ännu mer professionellt intryck. PS. Tycker du verkar störtskön och så jäkla häftig!!

 10. Hej! Det ser verkligen jättebra ut och jag tycker att det ger ett väldigt professionellt uttryck. Däremot skulle texten kunna omformuleras då det är en hel del långa meningar som dessutom är lite märkligt formulerade. Jag pluggar just nu en kandidat i kommunikation och svenska och skulle mer än gärna vilja hjälpa till med att formulera om texten för ett ännu mer professionellt intryck. PS. Tycker du verkar störtskön och så jäkla häftig!!

 11. Vilket bra cv! Modernt, snyggt och genomtänkt. JAG skulle nappat om jag vore potentiell samarbetspartner. Heja!!!

  Fråga/tips bara!! Hur använder du orden dem/de? Det kanske är allmänt accepterat att skriva ”dem” där det egentligen ska stå ”de”, men jag själv stör mig lite? Är det jag som är konservativ och tråkig kanske?? Haha. Men iallafall en liten input! Ha det bra!

 12. Vilket bra cv! Modernt, snyggt och genomtänkt. JAG skulle nappat om jag vore potentiell samarbetspartner. Heja!!!

  Fråga/tips bara!! Hur använder du orden dem/de? Det kanske är allmänt accepterat att skriva ”dem” där det egentligen ska stå ”de”, men jag själv stör mig lite? Är det jag som är konservativ och tråkig kanske?? Haha. Men iallafall en liten input! Ha det bra!

 13. Måste säga att du är en av de bästa på att göra reklam attraktivt. När man snabbt scrollar förbi vissa andra som gör reklam blir ditt intressant, kanske mycket tack vare längre trovärdiga samarbeten samt att du gör en storytelling kring dina samarbeten.

  Är dock starkt emot ”specifika dagar” och rullande schema för inlägg, snark! Kör på med en blandning!

 14. Måste säga att du är en av de bästa på att göra reklam attraktivt. När man snabbt scrollar förbi vissa andra som gör reklam blir ditt intressant, kanske mycket tack vare längre trovärdiga samarbeten samt att du gör en storytelling kring dina samarbeten.

  Är dock starkt emot ”specifika dagar” och rullande schema för inlägg, snark! Kör på med en blandning!

 15. Tycker det är helt fantastiskt att du får möjlighet att göra de samarbeten du gör. Men trots rabattkoder är det ofta dyra sidor/plagg som presenteras ändå vilket inte passar mig.

  Tycker din story-telling dessutom är helt underbar så märker inte ens alltid att det finns reklam för samarbeten. Fortsätt att vara spontan (behövs inget schema).

  Kram!

 16. Tycker det är helt fantastiskt att du får möjlighet att göra de samarbeten du gör. Men trots rabattkoder är det ofta dyra sidor/plagg som presenteras ändå vilket inte passar mig.

  Tycker din story-telling dessutom är helt underbar så märker inte ens alltid att det finns reklam för samarbeten. Fortsätt att vara spontan (behövs inget schema).

  Kram!

 17. Gillar bäst typ vardagsinlägg, hus/inredning/renovering, svar på läsarfrågor, relationer, ekonomi, jobbtips.. förstår samarbeten som blogginlägg som är samarbeten gör jag samma som läsare ovan, scrollar förbi direkt…. även om de är välskrivna blir det tyvärr för uppenbart, gillar isåfall mer samarbeten som sponsrade try-on hauls på insta/snap (före sponsrade youtube hauls)
  Kanske också mer samarbeten där man testar produkten eller så..

 18. Gillar bäst typ vardagsinlägg, hus/inredning/renovering, svar på läsarfrågor, relationer, ekonomi, jobbtips.. förstår samarbeten som blogginlägg som är samarbeten gör jag samma som läsare ovan, scrollar förbi direkt…. även om de är välskrivna blir det tyvärr för uppenbart, gillar isåfall mer samarbeten som sponsrade try-on hauls på insta/snap (före sponsrade youtube hauls)
  Kanske också mer samarbeten där man testar produkten eller så..

 19. Väldigt snyggt!! Ser att åsikterna om samarbeten är lite blandade men jag tycker du gör fantastiska samarbeten! Scrollar aldrig förbi!
  Favoritkategorier:
  1. Inredning/huset/renovering
  2. Ekonomi (så få som tar upp detta och du gör det så bra)
  3. Relationssnack/texter

 20. Väldigt snyggt!! Ser att åsikterna om samarbeten är lite blandade men jag tycker du gör fantastiska samarbeten! Scrollar aldrig förbi!
  Favoritkategorier:
  1. Inredning/huset/renovering
  2. Ekonomi (så få som tar upp detta och du gör det så bra)
  3. Relationssnack/texter

 21. Först och främst snygg layout!

  Det känns kaka på kaka att ha både ämnen och sen ämnen som engagerar mest. Är ämnena som engagerar mest presenterade i fallande ordning? Annars kunde du kanske slagit ihop slidesen 🙂

  Snyggt!

 22. Först och främst snygg layout!

  Det känns kaka på kaka att ha både ämnen och sen ämnen som engagerar mest. Är ämnena som engagerar mest presenterade i fallande ordning? Annars kunde du kanske slagit ihop slidesen 🙂

  Snyggt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi