Såhär hittar du rätt bland L’Oréal Paris True Match familjen

I samarbete med L’Oréal Paris.

Helluuu kompisar! Idag kommer ett inlägg jag är så himlans stolt över, nämligen mitt samarbete med L’Oréal Paris. Jag kan verkligen inte greppa att jag är L’Oréal Paris IT-girl i Sverige? Den enda? Det är så stort att jag inte vet vad. Förut kände jag press men nu är jag bara taggad på att göra Min Grej och förhoppningsvis gillar både ni och dem det. Idag tänkte jag blogga lite om deras True Match serie.

Den innehåller True Match foundations (som dem kanske är mest kända för?), True match puder, True Match concealer, och True Match rouge.

Foundationsen finns i 22(!!)st färger så förhoppningsvis ska det finnas någon som passar en som handen i handsken. Den är en utav Sveriges mest sålda foundations, så något gör dem ju rätt i alla fall hehe. Vanligtvis brukar jag blanda två foundations, men med dessa blir en färgnyans perfekt.

Här använder jag True Match Puder transparent för att matta ner. Den åker ALLTID med i väskan när jag ska iväg. Speciellt nu under sommaren när man har svettats så mycket…

Den är lätt men samtidigt väldigt täckande, och det blir inte alls kakigt om man tar lager på lager (tro mig jag har testat både en och två gånger hehe).

Jag har inga problem med huden mer än att mina pormaskar har förökat sig och att jag blir lite röd om kinderna ibland 🙂

True Match Concealer 2C // True Match Naturel Dore 4W (min sanna True Match!) // True Match foundation 8N

Hela serien är gjord för att smälta in i huden, och för att den ska kunna göra det behöver man ju ta reda på vilken underton i huden man har. Den är döpt på det här sättet för att göra det så enkelt som möjligt för en:
Cold (C=rosa inslag)
Warm (W=gula inslag)
Eller är du en blandning av de två finns Neutral (N=neutral ton)


Serien finns alltså i tre olika undertoner, och alla undertoner har sina egna ljushets och mörkhets- grader. Jag är Warm och ska därför välja ett puder och en foundation efter W + hur mörk jag vill ha den såklart. Jag pendlar därför mellan 3W Beige Gold/ 4W Naturel Dore / 5W Golden Sand när jag är som brunast på sommaren. Färgerna finns mellan 1 (ljusast) – 11W (mörkast).

Jag har hört att W är den mest sålda nyansen, men är du osäker på vilken ton du har är så testa i butik eller läs för Guds skull denna lilla guiden. Den fick mig att inse hur man väljer färg.

Min mardröm är att en foundation är tjock, geggig, oljig och blir kakig. Jag vill att den ska vara relativt tunn, och täcker den inte tillräckligt så tar jag mer. Jag vill ha ett så ”naturligt” resultat som möjligt och vill inte att mitt smink (oavsett) produkt ska TÄCKA MIG?! 🙂 Jag vill ju att de ska matcha mig!

Min favvo-rouge i sortimentet.True Match Rouge, 160 Peach. Den är inte knallrosa utan lite lite mer orange. Det känns så förbannat fräscht i ansiktet med den färgen!

För denna sminkningen använde jag:

True Match Foundation 5W Golden Sand
True Match Puder 5W i hela ansiktet + 6W Sun Beige i pannan och under kindbenen som ett solpuder
True Match Rouge 160 Peach
Glow Mon Amour Highlighting Drops – Coral Glow (livets highlighter)

Pssst! Klicka för Guds skull in på foundationen nu och hitta din True Match. Något amazeballs med den produkten är även priset… 169kr… Och just nu har Kicks kampanjpris på dem. Haaa det!!
Klicka här för att komma till hela utbudet!

Tack tack tack L’Oréal Paris för att ni är så jäkla grymma på smink. I LOVE YOU.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi