Morgonevent med Vichy


Morgonen började med en frukost på Miss Clara med Vichy. Ni minns väl mitt samarbete jag hade med dem i våras? Tipsade om deras Mineral 89, som ett serum i konsistensen. Men effekten är helt annorlunda. Jag älskar den! Alla med känslig hy bör ta den efter sin rengöring. För att boosta upp med fukt! Martina Bonnier har i alla fall blivit ambassadör för Vichys nya Anti Age serie. Det ska bli så spännande att testa den! Här har ni henne: chefredaktören på Damernas värld, skönhetsexpert och granskare… Martina Bonnier *trumvirvel*. Hon är så cool tycker jag.

Jag hann tyvärr inte fota innan alla hade ätit upp. Glömde min kamera i hallen… Sedan drog ”föredraget” om produkterna igång 🙂 Jag ville inte vara oartig och resa mig upp mitt i för att hämta kameran då…

Fina Gertrude var på plats. Älskade hennes set ifrån Birger Et Mikkelsen. Ni lär väl se hela outfiten på hennes blogg 🙂

Stort tack Vichy för en lärorik frukost. Jag rådiggar era produkter som ni vet 🙂 Kul att träffa alla tjejerna också. Det har blivit många nya ansikten denna ”event-hösten” vilket jag är så glad över. Joanna tex, till höger i bild, hon är magi! Vi ska äta lunch ihop nästa vecka och bolla idéer och hur vi vill jobba framöver. Alltid skönt att ha NÅGON eftersom att man inte har några ”riktiga” kollegor som bloggerska. Nu är det fix och trix inför NK-galan som gäller.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi